Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Rafy koralowe

Wawrzus

Wyróżnione odpowiedzi

-Twój nick :Wawrzus_PL
- Propozycja dotyczy: Zmiana ceny  w sklepie
- Opis propozycji: Witam witam, jak każdy już zauważył na tej edycji na /warp s nie ma raf koralowych. Jak wiemy bloki koralowca jak i same koralowce są bardzo pożądanym materiałem budowlanym lecz na tej edycji nie możemy się nacieszyć tym jakże wspaniałym surowcem. Jestem za aby zmniejszyć ceny zakupy bloków koralowca jak i koralowców, ponieważ są one tak jakby ,,unikatowym'' przedmiotem który można tylko kupić w /sklep. Oczywiście ceny zakupy będą zmniejszone tylko na tą edycje, gdyż myślę, że na następnych będzie możliwe znalezienie raf koralowych. Tyle z mojej strony i liczę udanej dyskusji pod tą propozycją. 

PS Tak wiem, że modyfikowanie cen w sklepie jest na czarnej liście ale w tej jakże niekorzystnej okoliczności możemy zrobić wyjątek.

PSv2 Ceny mogły by wynosić 5k +/-, lepiej to wygląda niż 25k 🙂
- Dodatkowe SS'y: Nie potrzebne

Edytowane przez Wawrzus
  • Superka 2

W zasadzie to administracja przy implementowaniu mapy surowcowej na daną edycję powinna poświęcić chociaż 5 minut aby umiejscowić jej granicę tak żeby umożliwić dostęp do tego typu surowców, no ale wiadomo jak to wygląda- wgrywają mapę i w randomowe miejsce wciskają spawn surowcowej. 

Więc skoro administracja popełniła taki błąd w kwestii mapy to jestem zdecydowanie za poważnym zmniejszeniem cen WSZYSTKICH oceanicznych bloków.

Edytowane przez Varvi
  • Haha 1

14 godzin temu, Varvi napisał:

W zasadzie to administracja przy implementowaniu mapy surowcowej na daną edycję powinna poświęcić chociaż 5 minut aby umiejscowić jej granicę tak żeby umożliwić dostęp do tego typu surowców, no ale wiadomo jak to wygląda- wgrywają mapę i w randomowe miejsce wciskają spawn surowcowej. 

Więc skoro administracja popełniła taki błąd w kwestii mapy to jestem zdecydowanie za poważnym zmniejszeniem cen WSZYSTKICH oceanicznych bloków.

Nie no ale cymbalstwo zostalo napisane XDD przeciez administracja nigdy nie dogodzi kazdemu z was jesli bedzie jakakolwiek granica na /warp s. Jeden bedzie chcial rafy koralowe, inny bedzie chcial jungle na papugi, jeszcze inny bedzie plakal, ze wiosek nie ma XD 

Nie pozdrawiam, GelixFoldstein

• Like 1

🔥W miłości do drugiego strażaka zostałem wychowany🔥

58521934_86455568-352-k690419(1).jpg.ef3406d8435fb26612e9bd0131ed7f17.jpg

Nie pozostaje mi nic innego jak dać ocenę Neutral.

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

Skoro unikatowe, to czemu miałby być tańsze? 

W dniu 27.04.2020 o 10:02, Varvi napisał:

wgrywają mapę i w randomowe miejsce wciskają spawn surowcowej.

wow, nie wiedziałem, że kiedyś tworzyłeś mapę /warp s i ustalałeś lokalizację spawnu - takie informacje masz, że chyba serio byłeś tu na wyższej randze niż Mod

Nie jesteśmy w stanie określić, ile jest biomów na mapie surowcowej w szczególności, że granica mapy jest zmienna. Trudno też jest znaleźć miejsce, gdzie będzie największa ilość biomów w borderze. Dlatego też, przy tworzeniu nowej mapy surowcowej, postaramy się zlikwidować problem braku poszczególnych biomów, jak i bloków w nich zawartych.

Cena koralowców nie ulegnie zmianie.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...