Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

bakina06
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: bakina06
Nick Administratora, który banował: oldmancat
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): mapa surowcowa
Długość bana: 48h (2 dni)
Kiedy to się stało? : 20:05 23.04.2020
Opis sytuacji: byłem na mapie surowcowej i zepchnołem dwóch graczy za pomocą wędki do strefy pvp.

Zepchnołem ich dlatego bo sam wcześniej byłem zpychany

nie konkretnie przez nich i nie wiedziałem że jest to niedozwolone. Dostałem blokadę na 2 dni.

Ale w regulaminie serwera jest napisane że można dostać blokadę za: STAWIANIE PUŁAPWK LUB OSZUSTWO GRACZY W CELU POZYSKANIA ITEMÓW.

Ja nie zabrałem ŻADNYCH itemów ani nie stawiałem pułapek Zepchnołem tylko dwóch graczy którzy nie zginęli więc zgadzam się z karą ale moim zdaniem powinna ona trwać 12h A nie 2 dni.

Proszę O rozpatrzenie mojej prośby o złagodzenie kary do  12h bakina06.

Przykro mi, jednak dobrym zajęciem na te 48h odpoczynku od serwera jest smażenie kotletów. Polecam ci tą czynność gdy będziesz czekał na koniec bana - bo wg regulaminu za to jest ban, i UB nie będzie.

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Godzinę temu, PUBG napisał:

Przykro mi, jednak dobrym zajęciem na te 48h odpoczynku od serwera jest smażenie kotletów. Polecam ci tą czynność gdy będziesz czekał na koniec bana - bo wg regulaminu za to jest ban, i UB nie będzie.

No nie ma bana jest oddanie itemów z karą 12h i karą 2 dni więc ja nie wiem jak Ty to czytałeś

• Sad 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...