Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ograniczenie eventów

Helpka

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): HelpMeToo
- Propozycja dotyczy (tytuł):Ograniczenie eventów 
- Opis propozycji: Moją propozycją jest ograniczenie eventów. Jeśli eventy są codziennie, to po pewnym czasie graczom się to nudzi i stają się przez to mało wyjątkowe. Gdyby eventy były np. Co tydzień gracze wyczekiwaliby na nie i myślę, że wtedy byłoby więcej chętnych do brania w nich udziału.
- Dodatkowe SS'y: -

Edytowane przez HelpMeToo
  • Thinking 1

❤️ Helpka ❤️ 

Zdziwiłabyś się, jak bardzo gracze proszą o eventy. Dość często na czacie lub na pomocy widać rzeczy typu "kiedy event", "admin zrób event", "admin zrub iwencior", "dajcie parkoura", itp. Tak jak powiedziałaś, ograniczenie eventów mogłoby sprawić, że staną się bardziej wyjątkowe, lecz nadal by był problem z graczami, którzy nadmiernie proszą/pytają się o nie.

Ostatecznie jestem jednak neutralnie nastawiony co do propozycji - ma swoje plusy i minusy. Wszystko zależy od Zarządu i Opiekuna Eventów.

• Superka 1
  • Like 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Szczerze? jestem na neutral

Świetne wytłumaczenie u Giecia. Od siebie dodam, że to prawda, gracze praktycznie codziennie proszą o eventy i myślę, że część z nich chciałaby, żeby były nawet codziennie 😜. Poza tym owe eventy są świetnym sposobem do zdobycia dobrych itemów i osobiście nic bym nie zmieniał. 

Pozdrawiam

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Eventy mają być odskocznią od codziennych czynności wykonywanych przez Graczy. Ich ograniczenie, jak i nadmiar byłby szkodliwy, dlatego też event dziennie, bądź max 2-3 w ciągu dnia jest dobrą opcją. Eventy mają służyć rozrywce na serwerze, a do tego za taką rozrywkę Gracze z 1, 2 i 3 miejsca są nagradzani. Co innego można powiedzieć o konkursach, gdzie Gracz musi się wysilić i pokazać swoje umiejętności w danym typie konkursu.

Zacytuję tytuł piosenki super wokalistki: Dobrze jest jak jest.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...