Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pomocy?

Varvi

Wyróżnione odpowiedzi

Wyobraź sobie (taka hipotetyczna sytuacja, nie żeby coś takiego miało miejsce, hehe no coś ty...) że wyszedłeś sobie rano w stosunkowo skąpym ubiorze (jak na panujące na dworze warunki) na balkon w celu przeprowadzenia obserwacji paru przedmiotów które lakierowałeś dzień wcześniej, postanowiłeś że możesz w sumie zrobić sobie grilla na śniadanie skoro już tu jesteś, odwróciłeś się i trafnie zauważyłeś że drzwi od balkonu się zatrzasnęły...

Co robić? Najgorsze że nawet nie zdążyłem przygotować sobie kiełbasy na tego grilla więc siedzę tu głodny, emmm...znaczy hipotetycznie taka osoba mogłaby zrobić się głodna, nie żeby taka sytuacja miała miejsce, no coś ty...

To co byś zrobił?

33 minuty temu, Varvi napisał:

O dziękuję imprezowa koleżanko, jeszcze nie skakałem z piątego piętra 😊

Ale wiesz, mówię co JA bym zrobiła w takiej sytuacji. Bo oczywiście mówimy że taka sytuacja hipotetycznie mogłaby mieć miejsce, ale nie że się zdarzyła, no coś Ty..

• Haha 1

image.png

39 minut temu, xKitka napisał:

Ale wiesz, mówię co JA bym zrobiła w takiej sytuacji. Bo oczywiście mówimy że taka sytuacja hipotetycznie mogłaby mieć miejsce, ale nie że się zdarzyła, no coś Ty..

Ah, heh, no tak...nie zdarzyła się, to byłaby bardzo dziwna sytuacja, w której hipotetyczna osoba, oczywiście nie ja, musiałaby zadzwonić do kogoś kto przyjdzie i otworzy jej balkon.

Mysle ze wybicie szyby to dobra opcja, nie chce żeby stała ci się krzywda. Nowa szyba to około 150zł, ale możesz powiedziec ubezpieczycielowi, że komuś z kosiarki strzelił kamień. Miłego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...