Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zwiększenie limity osób na ANTYLAG

Carniworest

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): carniworest
- Propozycja dotyczy (tytuł):  zwiększenie limity osób na ANTYLAG
- Opis propozycji: Wnioskuje o zwiększenie ilości maksymalnych osób podczas przenoszenia/powiększania działki. W tym momęcie gdy server intensywnie się rozwija, BARDZO ciężko znaleść chwile że będzie poniżej tych 90 osób. Specjalnie przez cały dzień patrzyłem i jedyną taką chwile zobaczyłem około 2 w nocy. Rozumiem że to będzie ciężki do wykonania i przez to mogą pojawić się lagi ale to strasznie denerwuje. Przez taką ilość typowy "niedzielny" gracz nie powiększy ani nie przeniesie swojej działki. Z góry dziękuje.
- Dodatkowe SS'y:  Brak

Jestem jak najbardziej za tak ale nie wiem czy administracja ma takie samo zdanie ,ponieważ jakby powiększyli te limity to gracze najprawdopodobniej skarżyli by się na lagi i musieli by takowy limit przywrócić do poprzedniego co tylko marnuje ich czas.

Edytowane przez Wawrzus

Godzinę temu, Carniworest napisał:

W tym momęcie gdy server intensywnie się rozwija, BARDZO ciężko znaleść chwile że będzie poniżej tych 90 osób.

Przecież ostatnio była informacja o tym, że działki startowe można powiększać do 155 osób online, a reszta typów działek do 140 Graczy.

Przenoszenie działek jest do 110 Graczy.

Właściciel ostatnio zwiększył te limity i jak na razie nie planuje ich powiększać ponownie. Jeżeli wystąpi sytuacja, gdzie Właściciel oznajmi, że nadszedł czas zwiększyć limity jeszcze raz - zostaniecie o tym poinformowani. Pomyślcie co się może stać, w momencie gdy zwiększymy przenoszenie działek np. V2 do takiej ilości osób, gdzie gdy kilku Graczy w niedalekim od siebie czasie przeniesie działki w inne miejsce - za chwile zacznie się spam "admin lagi", za chwilę wywali serwer i będzie żal bo coś się nie zapisało - to przy np. 200 Graczy.

Rozumiemy, że jest to uciążliwe, ale także nie chcemy narażać Waszych działek i wartości w nich się znajdujących na usunięcie/zniknięcie/inne anomalie serwerowe o których nie wiemy.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...