Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowe eventy

Wawrzus

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Wawrzus_PL
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nowy event
- Opis propozycji: Według mnie ciekawym urozmaiceniem było by wprowadzenie nowego eventu o nazwie ,,Wojny Magazynowe''. Już kiedyś był przeprowadzany taki event ale coś nie wypalił i odszedł w niepamięć. Wprowadzenie go w życie było by możliwością dla innych graczy dostać się do /tophajs a także wydanie na coś pieniędzy graczy w /tophajs ,ponieważ jak dobrze wiemy gracze w /tophajs nie mają na co wydawać pieniędzy i tylko powiększają swój kapitał. Drugim eventem który według mnie urozmaici rozgrywkę będzie organizowany dwa razy na edycje ,,Turniej PvP''. Turniej ten będzie polegał jak sama nazwa mówi na PvP ale drużyna będzie składać się z dwóch graczy.
- Dodatkowe SS'y: Brak

Edytowane przez Wawrzus
  • Like 1

Jestem na neutral. Z tego powodu, że wojny magazynowe są czasami organizowane przez graczy, a co do turnieju pvp to całkiem fajne urozmaicenie, lecz przy takiej ilości graczy będzie ciężkie do ogarnięcia (rozpisanie drabinki, klatki itp.). Myślę, że musowo jest zrobić listę na którą będą wpisywali się wszyscy chętni 😉 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Turniej PVP byłby fajny, tylko dobrze by było gdyby każdy miał równe szanse - każdy zawodnik startuje w żelaznym secie i walczy żelaznym mieczem, wszystko bez enchantu, zero potek i jabłek (oczywiście to przykład, set czy bronie mogłyby być inne).

• Superka 1
  • Like 1

image.png

Obydwie propozycje eventów/konkursów nie są tym, czego nigdy na serwer nie wprowadziliśmy. Jest to chyba bardziej jako przypomnienie Administracji o takich eventach, a dział propozycji od tego nie służy. Takie formy eventów są organizowane co kilka edycji, nie muszą one być w każdej - w jeden edycji mogą być np. 2 konkursy (najładniejsza działka i pvp), a w innej też 2 konkursy, lecz z kompletnie innym typem eventu (np. turniej spleef, wojny magazynowe). 

Jeżeli już ktoś chce napisać propozycje odnośnie konkursów, to fajnie by było, gdyby te konkursy faktycznie zostały zorganizowane po raz pierwszy na serwerze.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...