Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie nowych itemów do sklepu

xKitka

Wyróżnione odpowiedzi

Propozycja

- Twój nick (z serwera): 

xKitka
- Propozycja dotyczy (tytuł): 

Dodanie nowych itemów do sklepu.
- Opis propozycji: 

Proponuję dodanie do sklepu itemów: ender pereł oraz kul szlamu. Możliwość ich dropu jest dosyć niska, a i tak nie są cenne, nie ma co z nimi robić.

Nie można sprzedać ich w sklepie, a gracze nie są chętni aby je kupić, stąd moja propozycja.
- Dodatkowe SS'y: 

Myślę że nie są potrzebne.

image.png

Co do szlamu to zgodzę się, że graczom jest zazwyczaj niepotrzebny, ale perły? Perły dużo osób posiada na swoich targach i w swoich sklepach, gdzie są kupowane przez graczy, którzy chodzą na /warp s.  Jestem na neutral.

• Superka 1

Jestem na neutral.

Kule szlamu są wykorzystywane częściej niż mogłoby się to wydawać, np do różnego rodzaju mechanizmów, a co do pereł, to używa ich multum ludzi, którzy swój czas na serwerze spędzają na /warp s.

• Superka 1

Cześć @xKitka,

Jestem na neutral, pomyślmy trochę przyszłościowo i zwróćmy uwagę na to, że zapewne niedługo będzie otwarcie kresu, a co za tym idzie, gracze będą mieli setki, jak nie tysiące perełek, więc ich cena nie będzie jakaś atrakcyjna i ich sprzedawanie byłoby marnotrawne. Natomiast co do kul szlamu to są one wykorzystywane przez graczy i ich cena również nie byłaby satysfakcjonująca.
Pozdrawiam, Calosek.

• Superka 1
  • Wow 1

2b20466b3f9b317a9994c3d9468f860b4b6c335fda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709032678be1ad44c4975080da894b16f39.png.3758d6c453f82040375adf47923040e9.png

Kochani, 

dziękuję wam ślicznie za opinie. Po zastanowieniu się myślę że macie rację, i nie ma potrzeby dodania tych itemów do sklepu. Temat w sumie do zamknięcia.

• Superka 1
  • Like 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...