Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

krecik

Wyróżnione odpowiedzi

Dzień dobry 

Na waszym serwerze na czacie pytałem się kto chce zemną porozmawiać przez teamspeak  i wtedy zostałem zablokowany za "reklama celowa" przez Wolosq_ . Ja niemiałem pojęcia że o takich żeczach niemożna pisać. Prosił bym o odblokowanie mnie , mój nick to krecik. Zostalem zablokowany na 6 dni 23 godz.20200418_190840.thumb.jpg.5b110aaee97dbc96d3b3399a80fe95e6.jpg

Pisałeś na chacie globalnym czy wbije ktoś na tego teamspeak jest to zabronione więc otrzymałeś minimalną karę bo mogłeś otrzymać perma. 

Godzinę temu, janek napisał:

W sumie niewiedział wiec można mu złagodzić kare

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania!

Za odrzuceniem.

Pozdrawiam @Gangsta_

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Z tego co słyszałem zareklamowany TS3 jest prywatny, dlatego też powinno to być uznane jako niechciana reklama. Jednakże tak jak kolega wyżej napisał - nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

DP3Woc2.png

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...