Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Patszal

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Patszal
Nick Administratora, który banował: INeedDarkness (czy jakoś tak)
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): serwer mc
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało? : 17 kwietnia
Opis sytuacji: zostałem zgłoszony przez kogoś, bez podstaw i dowodów. Byłem w trakcie segregowania rzeczy w magazynie. Gdy moderator wziął mnie na sprawdzanie wytłumaczyłem mu, że nie mogę pobrać ani ts3 ani czegoś innego przez to, że miałem obciążony komputer i internet, a w trakcie pobierania wyskakiwał mi błąd. Napisałem, że nie mam jak się obronić więc, żeby nie stracić działki przyznałem się do pierwszego lepszego cheata. Wnoszę o odwołanie bana, a jeśli jest słuszny to udowodnienie tego, a nie bazowaniu na zgłoszeniu bez dowodów i podstaw

Zostałeś zgłoszony za latanie na mapie surowcowej, widział to jeden z administratorów dlatego też zostałeś sprawdzony. Nie mogłeś pobrać ani TeamSpeak'a ani TeamViewer'a  ponieważ jak pisałeś miałeś przeciążony kumputer,  TeamViewer waży bardzo mało więc nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu. Dałem ci możliwość przyznania się żebyś nie stracił swojej działki i z tego skorzystałeś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...