Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gizmonek
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  siemson
Nick Administratora, który banował: Bvcha
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): Teamspeak3
Długość bana: 2Dni
Kiedy to się stało? : 14 kwietnia godzina 17:00
Opis sytuacji: zostałem przerzucony na kanał administracji, nawet niechcialem tak wchodzic bo gadalem tylko z administratoren INeedDarqness i jego kolegą, potem przezucil mnie na kanał, zapytalem czy jest na kanale pewna osoba bo jesli tak to nie mam zamiaru z nią rozmawiac. Po czym Bvcha powiedział że nie ma potrzeby wychodzenia i zbanowal mnie na 2 dni
Screen bana [niewymagane]: ... "Zostałeś zablokowany za 2 dni na serwerze przez "Bvcha" (Utrudnianie pracy Administracji)"

• Administrator
Admin

Jak chwalisz się, że DDosujesz serwery to nie licz na to, że każdy będzie miał z tego beke, zostałeś przeniesiony w kwestii doprecyzowania, w czym dokładnie potrzebujesz pomocy skoro wszedłeś na Dyżurke Administracji, Twoje wyimaginowane warunki, że nie będziesz gadał przez pewną osobę same wskazują na to, że sprawa nie jest aż tak poważna, a nawet nie dotyczy pomocy w kwestii MC/Forum/TS3 - za co otrzymałeś bana.

DP3Woc2.png

• Administrator
Admin
5 minut temu, Gizmonek napisał:

admin do mnie czy nim jestem, to dla zartu powiedzialem ze tak

No to wiesz czego następnym razem nie robić

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...