Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MlodyG

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MlodyG
Nick Administratora, który banował:  Giecio
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum):  Serwer MC
Długość bana:  Do weryfikacji
Kiedy to się stało? : Od 2.04 nie mogę wejść na serwer
Opis sytuacji: Chciałem wejść po dłuższym czasie na serwer i zobaczyłem że dostałem bana za RC lecz nie było mnie nawet na serwerze. Da radę to jakoś odkręcić? ostatni raz byłem może jakieś 5 minut na serwerze 1 kwietnia.
Screen bana [niewymagane]: ...

Cześć @karolzyczynski80@gmail.com,

Składałeś wniosek o współdzielenie IP?  Jeżeli to zrobiłeś to najzwyczajniej w świecie musisz wejść na serwerowy team speak na kanał "Dyżurka" i udowodnić administratorowi, że osoba, z którą współdzielisz IP rzeczywiście istnieje.

Pozdrawiam, Calosek. 

2b20466b3f9b317a9994c3d9468f860b4b6c335fda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709032678be1ad44c4975080da894b16f39.png.3758d6c453f82040375adf47923040e9.png

Przeniosłem do odpowiedniego działu - Centrum odwołań od blokad, wcześniej było, nie wiem czemu, w Skargach na Administrację. Na twoje konto zostało nałożone łącznie 15% punktów karnych.

Bana dostałeś, ponieważ na twoim IP były jeszcze dwie inne osoby. Przy zgłaszaniu współdzielenia była zgłoszona wyłącznie jedna osoba, którą nie jesteś ty. Najlepiej wyjaśnić tą sprawę z Gangstą, który zajmuje się współdzieleniami na forum. Po wyjaśnieniu sprawy zadecydujemy, czy dostaniesz unbana czy go nie dostaniesz.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...