Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Skrócenie czasu łowienia/Usprawnienie pracy RYBAK

DarkBorubar

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): DarkBorubar
- Propozycja dotyczy (tytuł):  Usprawnienie pracy rybaka oraz łowienia 
- Opis propozycji: Skrócenie czasu łowienia z proporcjonalnym zmniejszeniem wypłaty, wiem że prawdopodobnie czas został wydłużony nie bez powodu ale sądzę że to usprawniło by działanie tej pracy.
- Dodatkowe SS'y:  Brak

• Superka 1

Jestem na neutral. Z pewnością mały % graczy używa owej pracy, dlatego można by faktycznie skrócić ten czas (osobiście nie wiem czy ma on domyślną wartość czy został skrócony). Lecz od skracania czasu łowienia jest przecież zaklęcie na wędce "przynęta" 😕

Pozdrawiam

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Jestem za usprawnieniem tej pracy, ponieważ stanowczo odbiega ona zarobkami od pozostałych, jednak w dalszym ciągu cieszy się dużą popularnością wśród nowych graczy i nie znają jeszcze za bardzo ekonomii serwera. Usprawnienie jej pozostawiłbym administracji w porozumieniu wraz z graczami. 

• Like 1

2.png

Jestem za usprawnieniem tej pracy plus zróbcie coś w końcu z tym żeby nie trzeba było biegać podczas łowienia jak szympans za samiczką albo morden za somii po tsie.

@Cytru14_SNie warto zostawiać czegokolwiek administracji, jak i bez sensu liczyć na to że sami coś kiedyś wymyślą 😉

• Haha 3
  • Sad 1

Powiem szczerze ,że bardzo długo się łowi, około 40 sekund zanim się rybka jakaś nawinie, fajnie by były dodatkowe questy może dla Rybaka by się to opłacało. Na pewno łowienie ryb nie będzie skrócone do 5 sekund wiec nawet jak będzie przez polowe to dalej kiepsko zarobkowo będzie moim zdaniem.

A no i najważniejsze to to ,że gdy łowimy to co jakis czas musimy przynajmniej 2 kratki przejść bo inaczej AFK i nie złowisz nic, to też powinno być zmienione

• Like 1

Praca zupełnie nieopłacalna, jakieś zmiany należałoby wprowadzić. W porównaniu do innych prac zarobek marny, i czy naprawdę "cennym przedmiotem" są dwa bloki śniegu czy kilka kwiatków? 

image.png

• 2 tygodnie później...

Propozycja zostaje wstępnie rozpatrywana. Zostaje dodana do listy rzeczy, które Właściciel albo odrzuci albo przyjmie. Jeżeli otrzymamy od niego odpowiedź w tej sprawie, poinformuję Was akceptując bądź odrzucając tę propozycję.

Wątek zamykam i zawieszam.

DP3Woc2.png

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...