Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zbugowane chunki

Gość urfis

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: urfis
Miejsce występowania bugu: Minecraft /warp s
Opis problemu: Poszedłem na pvp, pobiegałem chwile, potem rzuciłem perłe - coś długo mnie nie tepała, więc poszedłem w tą stronę w którą ją rzuciłem. Zobaczyłem, że jest tam niezaładowany chunk, po chwili znalazłem się pod ziemią (tzn. "w próżni" ale zakładam, że pod ziemią w niezaładowanym chunku) z 2 sercami. Zanim zdążyłem zrobić czegokolwiek ss'a lub się tepnąć umarłem. Nie chcę, żebyście oddwali mi itemy, bo nie mam dowodów, że je posiadałem - pragnę tylko, żebyście w końcu naprawili te chunki, bo to już druga taka sytuacja gdy umieram z cennymi itemami. Stawiacie na ilość zamiast wydajność. Lagi przy większej ilości graczy też są (cofki bloków). Ilość nie znaczy jakość 😕 
Dodatkowe SS'y [niewymagane]: 

Faktem jest, że serwer ma problem z załadowaniem chunków. Zapewne zarząd już dawno o tym wiedział i miejmy nadzieję, że robią coś w kierunku, by w końcu problem ustąpił. Jedyną i najbardziej rozważną opcją dla graczy jest ograniczenie się tylko i wyłącznie do mapy z działkami, co jest (moim zdaniem) nieco słabym rozwiązaniem gdyż jest też grupa osób, która większość czasu, spędza właśnie na mapie surowcowej 😕 

2b20466b3f9b317a9994c3d9468f860b4b6c335fda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709032678be1ad44c4975080da894b16f39.png.3758d6c453f82040375adf47923040e9.png

W dniu 3.04.2020 o 21:27, Calosek napisał:

Zapewne zarząd już dawno o tym wiedział i miejmy nadzieję, że robią coś w kierunku, by w końcu problem ustąpił.

Jak widać ustąpił.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...