Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ranga YouTuber

Henia

Wyróżnione odpowiedzi

1. Nick : Henia
2. Propozycja dotyczy : Dodania na serwer rangi YouTuber/MiniYT
3.Opis propozycji : Ranga miałaby własny Prefix na chacie oraz możliwość reklamowania swoich streamów na serwerze

Był taki bobixo co miał ta range i wszyscy pisali mu pozdro YT i nawet ja na modzie, i potem po mnie krzyczeli z adm inni a ja dalej pozdro YT az w końcu skończyło się jak w Titanicu. Tak na serio to nwm w sumie spoko propozycja ale tak jak Giecio mowi coś nie wypaliło, także narazie odemnie Neutral.

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Jestem na neutral.

Wprowadzenie takowej rangi miałoby skutki w postaci spamu na chacie odnośnie 'siema youtuber' 'pozdro yt'.

Sama idea jest wsumie spoko ale, żeby nie było za dużo takich osob, co mają 50 subów i ubiegają się o rangę, to dobrym rozwiązaniem jest ustalenie limitu od np 1000 subów [myślę, że ta liczba jest idealna od kiedy można nazywać się youtuberem 😛(mini youtuberem rzecz jasna)]

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Aktualnie nie ma potrzeby, aby wprowadzać taką rangę. Dlaczego? Otóż odpowiedź jest prosta.

1. Jeżeli już mielibyśmy wprowadzać taką rangę, to musi to być osoba, która swoimi filmikami osiąga dużo wyświetleń, dzięki czemu YT-ber faktycznie reklamowałby nasz serwer.

2. Do tych mniejszych YT-berów jest przewidziana tylko ranga na TS3, gdzie otrzymuje się ją proporcjonalnie do ilości subskrypcji. 

Już raz mieliśmy YT-bera, który tak naprawdę nie dał z siebie żadnego wkładu, a jedynie zdobył przywileje VIP-a za darmo 😉

Pozdrawiam cieplutko

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...