Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Scaut31
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Scaut 31
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum)Serwer MC
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : 29.03.2020
Opis sytuacji: Dostałem bana za wykorzystywanie bugów w grze, adm. poinformował mnie że dlatego że chodziłem po barierze,  podsadzałem czy coś. No to informuje że nie podsadzałem się tylko trójzębem z torpedą tam spadłem, byłem tam nie więcej niż 20 sek.  po zejściu ktoś mnie poinformował że tak nie wolno no więc tam więcej nie wchodziłem.. wchodzę następnego dnia a tam Perm..  :/

nie no, ja rozumiem że upomnienie się należy czy coś ale od razu Perm?

liczę na to że mnie odbanujecie, albo chociaż dacie krótkiego bana.

Perm jest super, ale lepsze sa takie do wyjasnienia na ts3 albo za szkodzenie serwerowi tez spoko. Ja jestem na nie bo coe nie znam nawet a ogólnie to dużo ludzi dostawało za to bany więc powinieneś wiedzieć siema

Siema hej tak jak wyżej mówili to jest wykorzystywanie bugów, a raz jak brat wbił na pvp, a ja akurat odkurzalem pokój i w monitorze brata widziałem jak się akurat podsadzales, a nie jakimś trójzębem, także udanego wypoczynku, i do następnej edycji. Hej pozdro i zdrowia

• Like 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...