Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Możliwość dodawania u innego gracza na działce

WitajWStrefieWojtmar

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): jan
- Propozycja dotyczy (tytuł): Możliwość dodawania graczy na działce znajomego
- Opis propozycji: Witam chciałbym złożyć propozycję dotyczącą tego aby w komendzie /p dostep była też opcja aby gracz dodany do czyjejś działki mógł dodawać innych gracz ponieważ czasami jest tak że gracza nie ma na serwerze a ja jestem dodany i do jego działki chciałbym dodać inne osoby to wtedy (tylko właściciel działki) mógł by taką opcję włączyć. Potrzebne jest to wtedy kiedy np: kopanie na beconie ktoś ma i za pomocą tej komendy (o ile właściciel taką opcje włączył) mógłby dodać inne osoby.
- Dodatkowe SS'y: ...

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

Jestem na nie. Ta opcja jest zdecydowanie niepotrzebna a wręcz mogłaby bardzo zaszkodzić.  

Właściciel działki jest od tego by dodawać graczy i tylko on powinien decydować o tym kogo chce faktycznie do tej działki dodać.

Każda osoba miałaby dostęp, żeby dodawać kolejne i kolejne osoby co wiąże się z tym, że prawdopodobnie wśród nich byłyby osoby, które będą działać na niekorzyść. I co wtedy? No prawdopodobnie przez to administracja miałaby 2 razy więcej roboty bo przybyłoby skarg i zażaleń, że ktoś dodał gracza a działka np została okradziona lub zniszczona. 

Niestety jestem na NIE. Wprowadzenie tej opcji miałoby za sobą dużo konsekwencji. Ludzie ogarniający jeszcze by sobie z tym jakoś poradzili i byliby w miarę uczciwi. Gorzej jednak z dzieciakami, którzy na 80% dodawaliby się i okradali, bo nie wiedzą, że nie są to już pierwsze edycje na których oszustwa jeszcze wchodziły w grę. Co do propozycji gracza Michotek123 sądze, że wybranie gracza który może dodawać jeszcze wchodzi w grę, ale opcja z regionem... Myśle, że za dużo z tym roboty 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...