Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Limit zwierząt i ramek.

djmcgra

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Djmcgra
Miejsce występowania bugu: Server MC
Opis problemu: ahh już sam nwm od czego zacząć, bug występuje na mojej działce, ogólnie polega na tym że nie mam żadnych zwierząt na działce a limit pokazuje że jakieś jednak są ;/ 

Miałem około 40 pszczół na działce nawet może więcej, wbijam kilka godzin później i zostały 2 zestackowane (2 pszczoły x3) najlepsze jest to że gdy miałem pszczoły to limit wynosił jakieś 60-65 a po tym jak znikły prawie wszystkie, to limit zaczął skakać od 10-72 i usuwało mi zwierzęta. Próbowałem przenosić działkę (bez skutku) pisałem do mod'ów (powiedział że zgłoszony problem) wczoraj jakoś o 16 pisałem z "Bvcha" i miał po 18 coś z tym działać ale nie wiem czy coś robił czy nie bo nic się nie zmieniło... Dodatkowo powiem że ramki też mam 14/x a nie mam ani jednej 🙂.

Człowiekowi się odechciewa grać jak takie coś się dzieje i nie może nic robić z zwierzętami bo zaraz wszystko usunie, i hajs pójdzie się j**** . Nie żebym płakał o hajs czy coś bo mam to trochę w du*** ale sam czas jaki poświeciłem żeby doszło do takiej ilości pszczół,ryb i 2 delfinów które znikły to trochę zeszło, i jak myślę że znów to będzie trzeba robić to ło panie, a zwierzęta stanowią wielką rolę w dekoracji mojej działki 😄   Proszę o jak najszybsze naprawienie problemu 
Dodatkowe SS'y [niewymagane]:  Na ss widać jak się liczba zmienia co 3 sekundy 🙂 

2020-03-31_14_02_42.thumb.png.b3f87bcd933336bb49acfb2877d34bf6.png2020-03-31_14_02_35.thumb.png.ce6330f790a6c30c8f9a0e1a3e9b261c.png2020-03-31_14_02_39.thumb.png.5a67b77ec53bef78bb4d6716b5dea05c.png

2020-03-31_14.02.45.png

• 2 tygodnie później...

Tak jak już wspomniałem, wciąż pracujemy nad tym, aby ten problem został rozwiązany. Napisałem Ci, że postaram się coś zrobić i przekazałem informację Właścicielowi z podpowiedzią, że może to być problem uli.

Jeśli problem zostanie rozwiązany, zaakceptuje to zgłoszenie, jednakże na chwilę obecną wątek zawieszam i zamykam - do czasu naprawienia problemu.

• Superka 1

DP3Woc2.png

• 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...