Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Straciłem itemy

lodomir2131

Wyróżnione odpowiedzi

Generalnie kazali mi sie odniesc na forum .

a wiec tak wystawilem miecz diamentowy grabież 3 zaklęty ogien  3 odrzut 3 ale mniejsza w te ench najbardziej mi zalezy na grabiezy 3 wiec jesli mozna poprostu oddac mi miecz z sama grabieza lub ksiazka porsze o pomoc !\

stracilem go przez problemy z internetam i jakies 15-20 minut po wystawieniu wyrzucilo mnie z serwera 

nie oddacie mi miecza nic sie nie stanie ale bede mial uraze do administracii ze nie uwierzuli mi

Edytowane przez lodomir2131
błąd w tekscie

Po pierwsze, zupełnie nie zastosowałeś się do wzoru. W żaden sposób nie pokazujesz, że te itemy rzeczywiście posiadałaś, co uniemożliwia Administracji jakkolwiek Ci pomóc, nie mówiąc nawet o tym, że nie wspomniałeś nawet powodu z jakiego owe przedmioty utraciłeś. Napisz ten wniosek na nowo, bądź licz się z tym, że itemów nie odzyskasz.

Edytowane przez aukrzychu

Wystawiając przedmiot na licytację masz świadomość tego, że musisz być na serwerze. Z tego co pamiętam pod komendą /lic jest informacja o tym. Także mogę uwzględnić to, że sytuacja nie jest spowodowana winą serwera - jest to problem występujący u Użytkownika, dlatego tym bardziej powinienem to zgłoszenie odrzucić.

Jednakże ze względu na to, że trwająca przerwa od szkoły może doprowadzić do przeciążenia internetu spowodowanego zbyt dużą ilością korzystających z internetu w tym samym czasie, jestem w stanie oddać Ci miecz z lootingiem 3 (podkreślam - będzie to miecz, nie książka).

Oczywiście następnym razem miej na uwadze, że taka sytuacja nie jest na Twoją korzyść i inny Administrator może nie zwrócić Ci przedmiotu.

I proszę także stosować się do wzoru, jak koledzy wyżej wspomnieli.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...