Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana wersji serwera

Frandek_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój Nick: Frandek

Propozycja Dotyczy: Zmiana wersji serwera

Opis Propozycji: Witam, jak wiadomo często są lagi na serwerze straszne, administracja mówi że lagi są przez to, bo Mojang nie optymalizuje tej wersji (Która aktualnie jest) do multiplayer. No to przychodzę z propozycją zmiany wersji serwera z 1.15 na 1.8 albo inną wersję, którą Mojang optymalizuje do multiplayer. Aj, chciałem dopisać bo zapomniałem o tym, że nie na tej edycji, a następnej.

Dodatkowe SS'y: -

Edytowane przez Frandek

imageproxy.png

Według mnie jest to niemożliwe, przynajmniej na tej edycji. Dodatkowo dla wielu graczy powrót do 1.8 byłby dość trudny ze względu na brak różnych bloków (jak wiadomo jest to serwer freebuild). Zmiana wersji by była bardzo na plus pod względem komfortu gry, jednak nie na tak wczesną.

Tak jak @Olek407 napisał nie wydaje mi się, że Gracze będą zadowoleni ze zmiany wersji. Od wersji 1.8 do 1.15 zmieniło się wiele rzeczy. Jak byłby FreeBuild bez nowych bloków, zwierząt, enchantów czy przez wszystkich Kochanych  mendingów. 

spacer.png     

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...