Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ban za prowo gracza

Gość urfis

Wyróżnione odpowiedzi

Gość urfis

Twój nick (z serwera): urfis
- Propozycja dotyczy (tytuł): Ban za prowokacje gracza
- Opis propozycji: Uważam, że powinien być ban za prowokacje gracza (albo upo), ponieważ często, niektórzy użytkownicy prowokują innych a Ci dają się ponieść  falą emocji i wyzywają tych, którzy są prowokatorami. Zresztą uważam, jak za prowokacje administracji jest kara, to za prowokacje graczy też powinna być!
- Dodatkowe SS'y: ---

Hej też prowokuje innych a jak mnie prowokują to używam /ignore nick a jak bardziej mnie wkurzają to /slay Nick lub /kill nick

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gościowi możesz lecieć po czym chcesz, a i tak dostaniesz max warna (chyba, że użyjesz słowa "dzban" wtedy ban 7dni - wiem z autopsji XDD)

Za ostrzeżenia banów nie ma, więc se kolekcjonuj. XD

Imo /ignore wystarczy, a czasem fajnie się prowokuje.

Na nie

Edytowane przez AbuDhabi
  • Haha 1

bX84UMR.png

Po 1. Jeśli gracz Was prowokuje lub denerwuje możecie użyć komendy /ignore 

Po 2. Gracz zgłaszał by gracza za byle co bo dla niego może to być celowa prowokacja więc dla Nas jako Administracji było by to uciążliwe.

Jestem na NIE

• Haha 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Moim zdaniem opanowanie własnych emocji nie powinno być aż tak trudne, jeżeli jednak ktoś ma z tym problem, tak jak wiele osób wspomniało, posiadamy komendę /ignore <nick> 🙂

Jestem na NIE.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...