Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MadrasnyKoksik13

MadrasnyKoksik13
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Veanaye,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ☆MadrasnyKoksik☆
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: 10.09.2026r.
Opis sytuacji: żartując sobie z uczestnikami rozmowy na discordzie np: dając takie same profilowe jak oni lub takie same nicki dostałem bana od Veanaye bez rozmowy ani nic. To wszystko było wielkim głupim żartem z mojej strony. Rozumiem że złamałem regulamin i to się już nigdy nie powtórzy, lecz to wszystko to był wielki głupi żart. Chciałbym dodać że te podszywanie się według was trwało max 3min i po tym jak zmieniłem profilowe na swoje itp odrazu wyłapałem bana bez rozmowy ani nic. Nikt nie miał problemu na rozmowie, śmialiśmy się wspólnie, więc według mnie następne takie sytuacje Pani Veanaye powinna wyjaśnić.
Screen bana: Nie dostałem. Wszystko się dowiedziałem dzięki 1 administratorowi serwera.

Edytowane przez MadrasnyKoksik13
  • Superka 1

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Blokada zostanie skrócona do 5 dni. Cieszę się, że rozumiesz, że to był błąd, że naruszyłeś regulamin. Zawsze należy pamiętać, że nie wiemy, kto jest po drugiej stronie ekranu, czym można wyrządzić komuś (nie)świadomie krzywdę. Przy następnej takiej sytuacji nie będzie taryfy ulgowej.

• Superka 1

giphy.gif

• Administrator
Admin

odwolanie_skrocone.png

• Superka 1

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...