Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DoktoreD

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Pan_Nikt
Nick Administratora, który banował: Oskar
Kiedy to się stało?: 30min od napisania temaru
Opis sytuacji: Szczerze? Nie wiem za co ban o co ban nic kompletnie powód bana korzystanie mechaniki gry niezgodnie z ich przeznaczeniem... Kiedy ostatni raz na komputerze siedziałem 3 tyg temu. Cały czas jestem na telefonie ChatCraft i nic prócz pisania czy jakiś innych możliwości typu wymian nie mogę robić i dostaje bana nie no gratuluję ta sama sytuacja ban na discord kiedy się na nim nie wypowiadałem też od 3 tygodni ale ch*j bana trzeba dać bo moralność by spadła do zera... Zero sensownej odpowiedzi brak informacji o banie o czymkolwiek jak i na serwerze tak i na discord... Brak jakichkolwiek rozmów ze mną czy ja z innymi graczami czy inni ze mną ale dla zasady bana trzeba dać 🫡 Potraficie człowiekowi podnieść ciśnienie nawet gdy nic nie zrobił i od 3h tygodni nie widział komputera przed oczami klasa.
Screen bana: ...

• Haha 3

• HeadAdmin
HeadAdmin

Cześć!

Byłeś upominany przez Administracje, że komendą /cf, można grać maksymalnie za kwotę która jest przez nas ustalona.
Linia 46702: [09:43:34] [Server thread/INFO]: Pan_Nikt issued server command: /cf IamLovingHer 150000
Linia 46712: [09:43:41] [Server thread/INFO]: IamLovingHer issued server command: /cf akceptuj Pan_Nikt
Linia 47737: [09:43:57] [Server thread/INFO]: IamLovingHer issued server command: /pay Pan_Nikt 850000

To jest jeden z przykładów jak dzisiaj o godzinie 9:43, znowu złamałeś zasady panujące na serwerze, stąd nadany ban. 
Nie omijaj następnym razem limitów które są przez nas nałożone. 

• Like 1

4 minuty temu, oskar napisał:

Cześć!

Byłeś upominany przez Administracje, że komendą /cf, można grać maksymalnie za kwotę która jest przez nas ustalona.
Linia 46702: [09:43:34] [Server thread/INFO]: Pan_Nikt issued server command: /cf IamLovingHer 150000
Linia 46712: [09:43:41] [Server thread/INFO]: IamLovingHer issued server command: /cf akceptuj Pan_Nikt
Linia 47737: [09:43:57] [Server thread/INFO]: IamLovingHer issued server command: /pay Pan_Nikt 850000

To jest jeden z przykładów jak dzisiaj o godzinie 9:43, znowu złamałeś zasady panujące na serwerze, stąd nadany ban. 
Nie omijaj następnym razem limitów które są przez nas nałożone. 

Nie bylem upomniany nie widziałem żadnego ostrzeżenia że nie moge sobie zagrac za wiecej niz maksymalna ustalona stawka na serwerze pierwsze slysze o takim czymś ze zostałem upomniany o to tymbardziej że ja wejde z telefonu napisze i czasami wyłączam telefon nie przeglądając czy ktos cos pisał bo zająłem sie ważnymi rzeczami

Edytowane przez DoktoreD

• HeadAdmin
HeadAdmin

Linia 153027: [12:52:15] [Server thread/INFO]: TiriAuri issued server command: /msg Pan_Nikt Cześć, dostajemy zgłoszenie że prowadzisz coinflipy na 1kk, limit został ustawiony 150k, w momencie w którym piszesz na chacie ogólnym o taką walkę, naginasz zasady naszego coinflipa.

Tak, jak mówiłem, padło upomnienie z naszej strony. Takie praktyki są na naszym serwerze niedozwolone.
To, ze korzystasz z telefonu i możesz nie zobaczyć naszych informacji nie jest czymś co usprawiedliwia w tym momencie twoje działania.

2 minuty temu, oskar napisał:

Linia 153027: [12:52:15] [Server thread/INFO]: TiriAuri issued server command: /msg Pan_Nikt Cześć, dostajemy zgłoszenie że prowadzisz coinflipy na 1kk, limit został ustawiony 150k, w momencie w którym piszesz na chacie ogólnym o taką walkę, naginasz zasady naszego coinflipa.

Tak, jak mówiłem, padło upomnienie z naszej strony. Takie praktyki są na naszym serwerze niedozwolone.

Nadal twierdzę że nie widziałem żadnego ostrzeżenia niestety o 12:52 to jeszcze bylem w pracy i pewnie aplikacja działała w tle 🤷 A chyba ze znow wprowadziliście jakies nowe zasady typu jesteś na serwerze masz byc obecny 🤭 A jak nie to spierdalaj 🤷 Sory ale na nas wymuszacie nagrywanie gry to tak samo ja bym mógł powiedziec że logi nie są wystarczającym dowodem na to że takie ostrzeżenie dostałem ponieważ ja go nie widziałem a dopisać sobie tez mogę do logow różne rzeczy 🤭

• Nie ośmieszaj się 2
  • XD 1

• HeadAdmin
HeadAdmin
2 minuty temu, DoktoreD napisał:

Nadal twierdzę że nie widziałem żadnego ostrzeżenia niestety o 12:52 to jeszcze bylem w pracy i pewnie aplikacja działała w tle 🤷 A chyba ze znow wprowadziliście jakies nowe zasady typu jesteś na serwerze masz byc obecny 🤭 A jak nie to spierdalaj 🤷 Sory ale na nas wymuszacie nagrywanie gry to tak samo ja bym mógł powiedziec że logi nie są wystarczającym dowodem na to że takie ostrzeżenie dostałem ponieważ ja go nie widziałem a dopisać sobie tez mogę do logow różne rzeczy 🤭

Tak jak mówiłem, zasady o CF są jasne i klarowne. Nie ustalamy limitu, bo tak nam się podoba. Na logikę, można wywnioskować, że omijanie działania komendy która została przez nas stworzona, jest niezgodna z zasadami. Szczególnie, że na serwerze są zabronione kasyna czy gry hazardowe które nie są wbudowane w mechanikę naszego serwera. 

Nikt nikogo nie zmusza do nagrywania rozgrywki, jest to całkowicie opcjonalne i chroni gracza w przypadku chęci uzyskania zwrotu itemów. Co do logów, akceptujemy taką formę dowodów, bo jesteśmy w stanie sprawdzić ich autentyczność.

14 minut temu, oskar napisał:

Tak jak mówiłem, zasady o CF są jasne i klarowne. Nie ustalamy limitu, bo tak nam się podoba. Na logikę, można wywnioskować, że omijanie działania komendy która została przez nas stworzona, jest niezgodna z zasadami. Szczególnie, że na serwerze są zabronione kasyna czy gry hazardowe które nie są wbudowane w mechanikę naszego serwera. 

Nikt nikogo nie zmusza do nagrywania rozgrywki, jest to całkowicie opcjonalne i chroni gracza w przypadku chęci uzyskania zwrotu itemów. Co do logów, akceptujemy taką formę dowodów, bo jesteśmy w stanie sprawdzić ich autentyczność.

Wy jesteście w stanie sprawdzić ich autentycznosc ale nie osoba która jest na telefonie 🤷

No właśnie nie na logikę bo co wejde słucham to ciągle cos nowego wymyślacie i odpisujecie do regulaminu ze to sie tyczy tego punktu. Mniejsza

A ban na discord za co?

Teraz, DoktoreD napisał:

Wy jesteście w stanie sprawdzić ich autentycznosc ale nie osoba która jest na telefonie 🤷

a to jest twoj czy ich problem?

gdybys nie pisal bzdet i naginal regulaminu to problemu by nie bylo, tylko ty mogles wpasc na genialny pomysl obchodzenia limitu na coinflipie wiedzac ze wlasnie te duze kwoty byly powodem blokowania kasyn ;)

jestem za podtrzymaniem obu kar bo na discordzie to tez chodzacy ragebaiter

• Superka 3
  • Nie ośmieszaj się 1

DP3Woc2.png

19 minut temu, berkowskyy napisał:

a to jest twoj czy ich problem?

gdybys nie pisal bzdet i naginal regulaminu to problemu by nie bylo, tylko ty mogles wpasc na genialny pomysl obchodzenia limitu na coinflipie wiedzac ze wlasnie te duze kwoty byly powodem blokowania kasyn ;)

jestem za podtrzymaniem obu kar bo na discordzie to tez chodzacy ragebaiter

Widzę forma podtrzymywana 🤭 Wszędzie musi się wypowiadać tylko aby był w świetle reflektorów 😂 

• Haha 4
  • XD 1

10 minut temu, DoktoreD napisał:

Widzę forma podtrzymywana 🤭 Wszędzie musi się wypowiadać tylko aby był w świetle reflektorów 😂 

hej tak sie sklada ze to ja cie cztery razy zglaszalem za to takze nie, nie wszedzie tylko pod twoimi wysrywami i nie musze byc w "swietle reflektorow". Jak juz, to tak mozna napisac o tobie :)

buziaczki ;*

• Superka 4

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin
8 godzin temu, DoktoreD napisał:

ale ch*j bana trzeba dać bo moralność by spadła do zera.

Nie sądź innych swoją miarą.

A chyba ze znow wprowadziliście jakies nowe zasady typu jesteś na serwerze masz byc obecny 🤭 A jak nie to spierdalaj 🤷

Nie sądź innych swoją miarą.

ale dla zasady bana trzeba dać 🫡

Nie sądź innych swoją miarą

logi nie są wystarczającym dowodem na to że takie ostrzeżenie dostałem ponieważ ja go nie widziałem a dopisać sobie tez mogę do logow różne rzeczy 🤭

7 godzin temu, DoktoreD napisał:

Wszędzie musi się wypowiadać tylko aby był w świetle reflektorów 😂

Za tą butę i arogancję miałem Ci tego bana przedłużyć o 12h ale by mi moralność do zera spadła więc sobie daruję.

Na Discord bana nie masz. Wyszedłeś z niego więc przed otrzymaniem kary od Oskara.

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...