Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

szymigamesYT

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: dc - sszymeek
Nick Administratora, który banował: Nie pamiętam
Kiedy to się stało?: W maju ubiegłego roku

Opis sytuacji: Witam, chciałbym bardzo przeprosić za moje zachowanie na serwerze Discord. Zostawiłem reakcję pod postem o nowej edycji, a później została mi zablokowana możliwość dawania reakcji. Pomyślałem wtedy, że dla żartu napiszę coś w stylu „e kur** je**ne włączcie możliwość dawania reakcji”. Teraz wiem, że to było zupełnie nieodpowiednie i nie powinienem był tak pisać. Zrozumiałem swój błąd i szczerze żałuję swoich słów. Obiecuję, że taka sytuacja już się nie powtórzy. Jeśli otrzymam unbana, będę odnosił się z szacunkiem do każdej osoby.
Screen bana: nie mam

Jakby to powiedział Carl Manfred z Detroit Become Human "To dokładna kopia twojego odwołania" NA NIE

1898981498_Zrzutekranu2026-08-05213144.thumb.png.add226e7100a5205c53eb169f0805159.png

Poniżej moje wypociny które napisałem zanim zauważyłem, że te podanie to zwykły coppy paste

odwołanie napisane na odwal, "za wszystkie grzechy żałuje" i puste (najprawdopodobniej) obietnice poprawy. Jednym słowem typowe odwołanie na tym forum.
chciałbym zweryfikować twoją poprawę patrząc na twoje wiadomości na serwerze, ale niestety twój nick nie pojawił się w żadnych moich logach (jako dowód ss z powerShella, poniżej mój nick dla porównania)

image.thumb.png.9754d9d908f30ea55e0f55d2c23cba44.png

Brak jakiejkolwiek aktywności pokazuje brak zaangażowania i najprawdopodobniej brak poprawy.
Obawiam się, że w przypadku tej konkretnie osoby zaszła dokładnie taka sama zmiana jak rok temu 

Cytat

To wręcz niewiarygodne, że prosisz o unbana na discordzie, kiedy w ciągu kilku dni piszesz takie wiadomości na serwerze:

Cytat

2025-6-4 20:35:26 sszymek: kebcioo cwelu morda

2025-6-4 17:20:46 sszymek: lepiej zeby eventu nie bylo jak ma taki byc

2025-6-4 11:44:37 sszymek: nic tu nie dziala poprawnie

2025-6-4 11:29:41 sszymek: patyczakxd wypad ukraincu z serwera

2025-6-3 01:41:26 sszymek: cwele

2025-6-3 01:41:21 sszymek: nauczcie sie pisac

2025-6-3 01:41:10 sszymek: japa cwele

2025-6-3 01:41:43 sszymek: na tym serwerku rozjebanym

Cytat z wypowiedzi @ berkowskyy pod poprzednim odwołaniem.

image.png.476ea34bb559449ddd70b997323e0047.pngimage.png.da03d858dee37591184ab92c15579e58.png

Witam, jestem na TAK, ze względu na to, że od blokady minęło sporo czasu - aktywność gracza na Discordzie można łatwo zweryfikować, jeśli będzie sprawiał dalsze problemy, może po prostu szybko wrócić na bana

witam xd

Kylian Mbappe Mbappe Poland GIF - Kylian Mbappe Mbappe ...