Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

eneseven

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: eneseven

Nick Administratora, który banował: _ZmK_

Długość bana: 21dni

Kiedy to się stało?: 02.06.2026 23:28
Opis sytuacji: Po evencie zostałem wzięty na sprawdzanie na którym jak mi _ZmK_ powiedział że według logów wszedłem na serwer z odpalonym x-ray który wyłączyłem po około 3minutach, nie znam się na logach, ale nie mówię że tak nie było, przyznaję się do błędu że powinienem wyłączyć x-ray przed wejściem na serwer, moje niedopatrzenie, jak też całkowicie go nie posiadać za co przepraszam, kolejny raz to się nie powtórzy, chciałbym dostać chociaż skrócenie bana jeżeli byłaby taka możliwość, ponieważ chciałbym dokończyć budowę działki na której zostało mi jeszcze trochę pracy aby zgłosić ją na konkurs działkowy. Z posiadania x-raya nie miałem żadnych korzyści ani razu go nie używałem żeby mieć przewagę nad graczami nawet podczas eventu który wygrałem uczciwie. Wszystkie itemy do np. budowy działki pozyskałem sam bez żadnych wspomagaczy. 

Screen bana:

1.png

KidMod

Cześć, powodem sprawdzenia nie był Xray lecz modyfikacja ułatwiająca przejście eventu Szukanie Dziurek. Podczas sprawdzania przypadkowo został odkryty xray. Pokazałem Ci w logach definitywne wejście na serwer z odpalonym Xrayem. Posiadanie Xray na komputerze nie jest zabronione ale zabronione jest używanie go jak i wejście na serwer z załadowanym plikiem. Co do Eventu Dziurki, korzystałeś ze wspomagacza zainstalowanego w launcherze z czego sam sie do tego przyznałeś po fakcie. 

Świadkowie

@ kviatkowskaa

@ DonKubanoo

Edytowane przez _ZmK_
  • Like 1

Nie zamierzam podważać logów ani faktu, że popełniłem błąd. Tak jak napisałem wcześniej, przyznaję się do niedopatrzenia związanego z x-ray i biorę za to odpowiedzialność. Jeśli chodzi o wspomagacz użyty podczas eventu, również nie będę się wypierał tego, do czego sam się przyznałem, choć sądzę że nie dał mi ogromnej przewagi podczas eventu patrząc po logach i zajmowanych miejscach po mnie. Chciałbym jedynie prosić o ponowne rozważenie długości kary. Nie byłem wcześniej karany za podobne przewinienia, współpracowałem podczas sprawdzania i nie próbowałem niczego ukrywać. Zależy mi przede wszystkim na możliwości dokończenia działki przygotowywanej na konkurs. Jeżeli uznacie, że skrócenie bana nie jest możliwe, zaakceptuję decyzję i odbędę karę do końca. Chciałem jedynie poprosić o jednorazowe potraktowanie sprawy łagodniej. Na przyszłość dopilnuję, aby podobna sytuacja już się nie powtórzyła. Niżej podsyłam ss tego moda co używałem na evencie i ss logów wraz z godzinami.

2.png

3.png

• Superka 1