Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

drukarka4321

drukarka4321
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez r6ntz,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Nick zbanowanego: drukarka4321
Nick Administratora, który banował: Ventanella
Kiedy to się stało?: 20.05.26r 20:40
Opis sytuacji: dostałem bana za oszustwo w handlu na 15 min bodajże z czego nie rozumiem jak kogokolwiek oszukałem, przynajmniej nie przypominam sobie bym kogoś oszukał w handlu na tej edycji xD
Screen banaimage.thumb.png.21905c7a2e41acd7dcc6b010c2f2f843.png

• Superka 1

Mod

Tak jak Ci tłumaczyłam jeszcze przed rozpoczęciem eventu: wystawiłeś celowo przedmiot, którego byłeś właścicielem. Dostałam również screenshota z /msg od gracza, który go kupił potwierdzający, że wiedziałeś że jest on bezużyteczny dla innych. Zaproponowałeś zwrot połowy środków. Dostałam również kolejnego ss, że nie było powiadomienia o tym, że jesteś właścicielem przedmiotu na chacie w trakcie licytacji, stąd kupujący gracz nie mógł być świadom decyzji. 

Ban został wydany zgodnie z taryfikatorem kar serwera, a nawet nie w pełni jego wymiaru. Kara również była na tyle niska, że znacząco nie wpłynęła na rozgrywkę (15 minut), a nawet jeśli chciałeś mogłeś wziąć udział w evencie i dalej kontynuować wieczorną grę.

Edytowane przez Ventanella

Doszło tu do jakiejś pomyłki, ponieważ gracz drukarka nie oszukał nikogo podczas handlu. Sprawa wygląda tak, że gracz kubi962 kupił na licytacji za 275k totem uciekiniera na licytacji uwaga od eneseven, a nie od drukarki. Właścicielem tego totemu przez zgonem był drukarka, który niedawno wcześniej padł na /warp s.  Dlaczego więc drukarka dostał bana, a nie członek gildii caspa EFN czyli eneseven, można tylko domniemywać. Dodatkowo, podczas licytacji było widać, że włascicielem tego totemu był drukarka, po czym pisałem mu na bieżąco na serverze, że jego totem jest na licytacji. Wrzucam również logi z calej sytuacji, gdyż ssów nie posiadam. Na chacie przewija się nick Fillplaya w tym czasie, jakby ktoś nie uznał moich logów za dowód. 

[20:21:32] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Licytacje]Wystawił: eneseven Cena: 185,000$ Komenda /licytuj [Totem Uciekiniera x1]

[20:21:37] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [SMod] Fillplay: o 21:00 parkour

[20:21:45] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [eryter22 -> drukarka4321] TWOJ TOTEM NA LIC

[20:21:52] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [eryter22 -> drukarka4321] pisze ze ty wlasciciel na nim

[20:22:12] [Render thread/INFO]: [System] [CHAT] [Licytacje][Totem Uciekiniera x1] wygrał: kubi952 cena: 275,000$

Jestem na tak.

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Blokada minęła, odwołanie zamykam

• Administrator
Admin

zamknij_tutaj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...