Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Blacklista] Hreni_uwu / meoweczek

Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez KrychaMieczXD,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick: Hreni_uwu / meoweczek
Data, w której kara została nadana: 05.07.2023
Rodzaj kary, od której się odwołuję: Blacklista

Opis sytuacji:

Cześć, chciałbym odwołać się od blacklisty nadanej 05.07.2023 roku za branie udziału w różnych rzeczach związanych z kopiowaniem przedmiotów, prowokacje, ogólne zachowanie na serwerze oraz za liczne naruszenia regulaminu.

Od tego czasu minęły prawie 3 lata i przez ten czas wiele zrozumiałem. Sporo się u mnie zmieniło, mam dziś inne priorytety i zwyczajnie inaczej patrzę na tamtą sytuację oraz swoje zachowanie. W tamtym czasie grałem głównie z ekipą „1337” i wzajemnie nakręcaliśmy się do coraz większych głupot, nie traktowaliśmy tego wtedy poważnie.

Nie zależy mi już na żadnym cwaniakowaniu czy psuciu rozgrywki innym graczom. Po prostu naszła mnie ochota, żeby wrócić i pograć normalnie, tym razem bez jakichkolwiek problemów. Zdaję sobie sprawę, że administracja może mieć do mnie dystans po tym, co było wcześniej, jednak chciałbym spróbować i poprosić o szansę na powrót po tak długim czasie.

• Superka 1
  • Like 1

Ja jestem na tak.

Argument jest taki w ogóle i w szczególe bo myślę, że minęło już serio tyle czasu! że powinien dostać drugą szansę zważywszy na to iż przez ten okres dojrzał już na tyle by nie popełnić błędu sprzed trzech lat. Pozdrawiam cieplutko 

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Ja bym chętnie zobaczył tą o to osobowość w odmienionej formie. Popieram danie szansy i po prostu ewentualne przywrócenie na bana lub większą dotkliwość przy następnych karach jeżeli zaś coś bedzie odwalał. 

image-13.png

• Administrator
  • Decyzja
Admin

Apelację akceptuje,
Minęło już sporo czasu i mamy nadzieję, że Twoje zachowanie się poprawiło. Gdy zauważymy jakieś nieodpowiednie zachowanie z Twojej strony, to wtedy wrócisz na BlackListę.

• Superka 1

image.png

• Administrator
Admin

apelacja_akceptowane.png

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...