Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SK1TTZ

kocurek11

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: SK1TTZ
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: Dzisiaj około 8:56
Opis sytuacji: Byłem na warp afk i dostałem bana za omijanie systemu afk mimo, że stałem jak inni gracze, bez żadnych kombinacji, nawet mnie przy komputerze nie było co chyba nie jest zakazane ?
Screen bana: ...image.thumb.png.97ca51ed0e89230e1cd728744ab9b8e2.png

• SModerator
SMod

Cześć, już spieszę z odpowiedzią.

1 minutę temu, kocurek11 napisał:

Byłem na warp afk i dostałem bana za omijanie systemu afk mimo, że stałem jak inni gracze

Nie, nie stałeś. Skakałeś. Dobre parę minut jeszcze przed tym, jak dostałeś bana. Zgłoszenie doszło do mnie tak samo, parę minut wcześniej. Pisałam do Ciebie, nie odpisywałeś. A pisałam wielokrotnie.

3 minuty temu, kocurek11 napisał:

nawet mnie przy komputerze nie było co chyba nie jest zakazane ?

I tutaj jest słowo klucz. Nawet Ciebie przy komputerze nie było. Wróćmy do definicji skrótu AFK - Away From Keyboard. Skoro nie było Ciebie przy komputerze, jakim cudem skakałeś w miejscu? Tak, w taki sposób wygląda omijanie systemu AntyAFK. Czy to wykorzystywanie programów, czy położenie czegoś na spacji, też jest oszukiwaniem innych graczy, którzy uczciwie wbijają czas na serwerze. Skakałeś w celu ominięcia blokady, która nie wbijałaby Ci czasu. Na samej strefie AFK nie musisz skakać, aby otrzymywać nagrody. Wystarczy stać w miejscu.
Na nie.

• Superka 1

giphy.gif

Kocurek kogo ty teraz oszukujesz dopiero co pisałeś że nawet przy kompie cie nie było a teraz mówisz że jak spałeś czyli byłeś przy kompie musiałeś niechcący nacisnąć więc tym bardziej na NIE

P.S. Czy dla ciebie warto jest napisać odwołanie przy banie na 6 godzin? Jest weekend w tym czasie możesz coś porobić i nim się obejrzysz to będziesz dalej mógł se skakać na warp afk 

Edytowane przez Awalertos

To jest fakt że mam ciekawsze rzeczy do roboty, ale byłem strasznie zdziwiony i chciałem się dowiedzieć jak do tego doszło i już wiem, że klawiatura wypad z łóżka xd. Nie mniej jednak dziwi mnie fakt działania tego systemu bo na afk można cały dzień przesiedzieć stojąc i skakanie wcale nic nie daje chyba że poza tym warpem to już inna sprawa.