Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

odwołanie themikishou

themikishou

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: themikishou (na dc nazwa xiemiqishu)
Nick Administratora, który banował: oskar albo zabsong tak mysle
Kiedy to się stało?: 2 lata temu chyba? albo cos takiego
Opis sytuacji: szczerze to nie jestem pewien, ale z tego co kojarze to dostalem bana jako nastepstwo bana w minecrafcie dawno temu. nawet gdybym chcial wiedziec za co to nie pamietam, ale na pewno nic takiego zeby tego bana nie mozna bylo zdjac xd ja naprawde rozumiem, ze ktos mnie moze nie lubic ale takie dlugie trzymanie urazy jest niezdrowe i to troche przesada
Screen bana: nie dotyczy

Edytowane przez themikishou
  • Superka 1
  • Haha 1

realcraft forum.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Powiem tak, totalnie nie wiem jak teraz się zachowujesz, ale jeśli sądzisz że to, że minęło sporo czasu od twojego poprzedniego bana sprawia że powinieneś dostać unbana żeby zachowywać się dalej tak jak się zachowywałeś (jestem zdania że nic się nie zmieniło, mogę być w błędzie ale nie wydaję mi się) to trochę źle myślisz. Zedytuj odwołanie, żeby było według wątku i obniż ego.

• Superka 2

na nie xd

ty masz takie zachowanie jakbyś miał chorobę psychiczną raz jesteś miły a raz jesteś jak typowy cham i wieśniak że tak się wyrażę więc po co ci ub jak wrócisz na niego po czasie prędzej czy później XD

w dodatku @ _Mintama rację masz źle napisane odwołanie przeczytaj ze zrozumieniem (i to "wielki M" jest mega cringe'owe 🤡IMG_3211.thumb.jpeg.f5bd5ef3c3f28b2cfc57a1c44bfab8af.jpegIMG_3212.thumb.jpeg.db3294cedde0612bbafaf17901291fbb.jpeg

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

• HeadAdmin
HeadAdmin

Dobry!
Pokażesz wreszcie ogólną poprawę zachowania to wtedy dostaniesz unbana na Discord w tym momencie co edycje tej poprawy nie widać, jesteś gościem z wielkim ego i strasznie atencyjnym.

Prowokujesz, wyśmiewasz, hejtujesz, zobaczymy jak ci pójdzie zmiana na serwerze wtedy możemy pomyśleć o unbanie. A czy to będzie za edycje, dwie czy trzy to już twoja decyzja i sprawczość w tym jak się będziesz zachowywać.

Odwołanie odrzucam.

• Superka 3

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...