Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwołanie dc zParther

jebac_pieski
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _Minta,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: zParther (id) 1392911409662132418
Nick Administratora, który banował: nie wiem
Kiedy to się stało?: 25.03 koło godziny 20:30 nie mam informacji
Opis sytuacji: dostała bana wiem za co ale nwm czy powinienem skoro zostałem upomniany przez adm karinka oto i po tym przestałem wysyłać głupie zdjecie z ai po czym i tak dostalem bana. stworzyłem multikonto na dc aby dowiedzieć sie na ile mam bana ponieważ napisałem na forum w wiadomości prywatnej do kviatkowskiej pare dni temu i nie dostalem odpowiedzi dostalem na nim bana co moża też uznać za słuszne Ale nie rozumie za co 1 ban, poco administrator zwraca mi uwage po czym przestaje to robić a i tak dostaje bana. prosił bym o ub/skrócenie wyroku ponieważ jestem zazwyczaj dobrą osobą obiecuje poprawe lub chocież informacje na ile takowego bana posiadam.
Screen bana: nie posiadam 

• Dislike 1
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Skull 2

Hej! Zostałeś przeze mnie upomniany byś nie wysyłał więcej zdjecia obrażającego administratora, jednak to nie znaczy, że nie zostaniesz ukarany. Gif, który wysłałeś był nie na miejscu i dlatego kara jest taka, jaka jest. Ja cię tylko upomniałam byś przestał to udostępniać (bo wysłałeś to 2 razy), a konsekwencje nadal powinny być. Nie powinieneś tworzyć multikont, a zapytać się administratora, jeżeli jeden adminsitrator nie odpisuje, to nic nie broni byś ponownie napisał do kogoś innego z zapytaniem. Jeżeli chcesz się dowiedzieć, za co i na ile jest ban to skontaktuj się z administracją discord. Jestem za odrzuceniem. Dziękuję i życzę miłego wieczorku! (P.S. Po moim zwróceniu uwagi powinieneś przeprosić kwiatkowską, bo po prostu wypada)

• Superka 4
  • Like 1

Hejka! Meysche, zParther, moim zdaniem twój ban jest adekwatny do zaistaniałej sytuacji. 

Obrażająca treść wygenerowana przez ai wysłana przez Ciebie nie raz. 

Nie wiem czy pamiętasz ale jak gadaliśmy wysłałeś mi to zdjęcie, zgłosiłam to kviatkowskiej, ponieważ to było dziecinne zachowanie, gdy rozmawialiśmy o tym, twierdziłeś że śmiałam sie z tego, lecz byłeś w błędzie, może pomyliłeś mnie z inną osobą której to wysłałeś.

Myślę ze powinieneś przeprośić kviatkowską i koriksa za wysłaną obelgę. 

Tworzenie multikont jest zabronione, mogłeś poczekać aż administracja ci odpisze, albo poprośić osobe z discorda,która jest na realcrafcie, aby powiadomiła administracje o takiej sytuacji.

Twoje odwołanie powinno zostać odrzucone!

• Superka 3

• Decyzja
SMod

To że kviatkowska nie odpisywała Ci na forum nie usprawiedliwia Cię z robienia Multikont, kviatkowska nie jest jedynym adminiostratorem, jeśli Ci nie odpisywała mogłeś napisać do kogoś innego albo wejść na serwer minecraft i zgłosić się w pomocy. Bana dostałeś za wysyłanie zdjęć zrobionych przez ai o moderatorze i graczu co było po prostu żałosne. Po rozmowie z innymi administratorami byłeś informowany, żeby tego nie robić a i tak znowu to wysłałeś pisząc jeszcze, że nic nie robisz takiego. Swoją drogą sądzę, że nie trzeba pisać, że takie coś jest nie na miejscu, ponieważ każdy ma swój rozum i jest to logiczne, ale widocznie nie każdy rozumie granice i woli marnować sztuczną inteligencje na głupoty dodatkowo krzywdzące i obrażające, czego my nie będziemy tolerować, dlatego dostałeś perma.

Odwołanie ODRZUCAM.

• Superka 4

SMod

image.png

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...