Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Awalertos

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Awalertos 
Nick Administratora, który banował: Helpka
Kiedy to się stało?: dzisiaj tzn. 29.03.2026
Opis sytuacji: Dostałem bana za ukrywanie gracza na banie plus niby namawianie na wysłanie zdjęcia obrażającego admina za które wielokrotnie przeprosiłem zwłaszcza że nie przypominam abym namawiał tylko za zareagowali na nie. A za ukrywanie gracza to wiedziałem że był już stworzony ticket w którym było informowane że zparther wbił z mk to z tego powodu nie tworzyłem nowego ticketu. Mam nadzieję że moje odwołanie zostanie pozytywnie rozpatrzone (i tak mogłem wbić na serwer pomimo bana naprawcie to)
Screen bana: Brak

Edytowane przez Awalertos
  • Dislike 2
  • Nie ośmieszaj się 1

Hejka, byłam w tym momencie na kanale, gdy ty i reszta mówiliście do gracza meysche ( zParther), aby wysłał na kanał z zdjęciami obrażającą treść na  temat  Kviatkowskiej i Koriksa.

Wydaje mi sie ze przeprosiny za takie zachowanie nie wystarczą, bo to co zrobiliście było żalosne i nie na miejscu.

Jeżeli chodzi o ukrywanie osoby na banie, to powinieneś i tak napisać ticketa jeżeli wiedziałeś, że meysche (zParther) ma bana. 

Przypomnę, bo chyba zapomniałeś o jedynym z aspektów bana, czyli toksyczne zachowanie, nie raz poleciały liczne wyzwiska w stronę administratora, myślę że to jest skandaliczne zachowanie, które nie powinno mieć miejsca.

Twoje odwołanie powinno być odrzucone.

• Superka 6
  • Dislike 1

Hej! Zdjęcie obrażające administratora zostało wysłane przez gracza, z którym siedziałeś na kanale - w tej samej chwili, co plik został udostępniony na kanał zdjęcia ty dałeś serduszko. Przypadek? Nie sądzę. Lajkując to zdjęcie również obraziłeś administrtora, czasem przeprosiny to za mało i nie wystarczą. A propo ukrywania osób na blokadzie, to powinieneś od razu sprawę zgłosić - nie wiadomo, czy naprawdę chciałeś poinformować o sprawie administracje, czy po prostu ukrywałeś tego gracza. Jestem za odrzuceniem odwołania. Dziękuję i życzę miłego wieczorku!

Edytowane przez Kariinka64
  • Superka 6

Hej @Awalertos!

Dowodem na to że byłeś przy zaistniałej sytuacji są logi z dc:
image.thumb.png.ff8b4b0219815707ff2772a5a21564e1.pngimage.png.547a9bf8f9b56f93a0e9b9ddfdef2190.pngimage.thumb.png.9557df1ad4f46e7b1a2917de4a4755f8.png

A spójność daty i godziny zaistniałęj sytuacji i twojego udziału w tym potwierdza screen poniżej:

image.thumb.png.bf0ff49626b249557b8d272fff25de36.png

do tego jako dowód mamy zeznania dwóch różnych świadków którzy byli obecni na kanale w momencie przewinienia: 
image.thumb.png.2e1ef8d3ad7bd5561857c4730ae8e054.png
image.thumb.png.3df2346526c86ecf049204de3c10bb3e.png

Ban został wydany na podstawie zgłoszenia, a dowody przedstawione wyżej są dla mnie wystarczające, aby stwierdzić, że ban został wydany słusznie.

Następnym razem radzę dorosnąć i przestać czerpać radość z pastwienia się nad kimś i nienawiści.

Za odrzuceniem odwołania.

Edytowane przez Helpka
musialam dopisac
  • Superka 2

❤️ Helpka ❤️ 

• HeadAdmin
HeadAdmin

Tutaj niestety nie jest to aż tak klarowne jak w przypadku Qamila - zarzut dot. serduszka świadczy o tym, że zbanowany Gracz wiedział co się święci i jeszcze na to zagregował, aprobując tę sytuację. Tutaj nie można mówić o niewinności bo wina jest, natomiast nie na 31 dni.

Kara zostaje skrócona do 14 dni (nie licząc już przebytych dni na banie)

• Sigma 1

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

odwolanie_skrocone.png

• Like 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...