Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Frqnek12
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _Minta,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:Frqnek12 

Nick Administratora, który banował:Veanaye

Kiedy to się stało?:około 13

Opis sytuacji:Mój kolega przelał mi kasę bo był mi ją winny 

Screen bana: 

17715905457303503412327916005800.jpg

• SModerator
SMod

Może byś opisał w pełni naszą rozmowę, a nie sytuację wyrywkowo? Zaprosiłam ciebie na weryfikację na discorda, na co ty odpowiedziałeś "Nie". Dałam ci kilka minut na wejście. Pisałeś mi w wiadomościach, że gracz oskarżony o oszustwo w trakcie handlu jest twoim kolegą, gracie na tym samym internecie. W powodzie bana masz opisane, jak trzeba to wyjaśnić. Nie ma tam zawartego forum, stąd zapraszam do odwołania się w taki sposób, jaki jest podany w powodzie blokady.

giphy.gif

18 minut temu, Veanaye napisał:

Może byś opisał w pełni naszą rozmowę, a nie sytuację wyrywkowo? Zaprosiłam ciebie na weryfikację na discorda, na co ty odpowiedziałeś "Nie". Dałam ci kilka minut na wejście. Pisałeś mi w wiadomościach, że gracz oskarżony o oszustwo w trakcie handlu jest twoim kolegą, gracie na tym samym internecie. W powodzie bana masz opisane, jak trzeba to wyjaśnić. Nie ma tam zawartego forum, stąd zapraszam do odwołania się w taki sposób, jaki jest podany w powodzie blokady.

Dobra rozumiem ale czemu ja dostałem do odwołania a on na tydzień 

• SModerator
SMod

Wysoce prawdopodobne, że powinieneś się zgłosić na discorda w celu weryfikacji, czego nie zrobiłeś.

image.png

Nadal zapraszam na rozmowę, która jest twoim rozwiązaniem na zdjęcie blokady. Przypominam, że jest zakaz tworzenia multikont w trakcie trwania blokady.

image.png

giphy.gif

SMod

Tak jak napisała @ Veanaye Zgłoś się na naszym serwerowym discordzie w ticketcie w celu rozmowy, która jest konieczna, inaczej ban zostanie.

ban słuszny, a w tej sytuacji te odwołanie nie ma żadnego sensu.

Godzinę temu, Veanaye napisał:

image.png

Nie wiem co sobie myślisz ale z jakiej racji po napisaniu czegoś takiego dziwisz się, że dostałeś bana do wyjaśnienia, a tym bardziej nie rozumiem dlaczego płaczesz (no sory ale tak to wygląd) na forum zamiast napisać do  @ Veanaye i spróbować się dogadać i odbyć weryfikacje tak jak każda osoba która gra z kimś na wspólnym adresie IP.

image.png.476ea34bb559449ddd70b997323e0047.pngimage.png.da03d858dee37591184ab92c15579e58.png

• Decyzja
SMod

Po nie przyjściu na rozmowę ani chociaż poinformowaniu @ Veanayeo jakiś terminach jestem zmuszona odrzucić odwołanie. Jeśli kiedyś zamierzasz jeszcze przyjść to wyjaśnić zgłoś się na ticketcie na discordzie.

Póki co odwołanie ODRZUCAM.

SMod

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...