Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mindure

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: ...
Kiedy to się stało?: ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

Oto uzupełniony wzór odwołania, który możesz skopiować i wkleić na forum:

Nick zbanowanego: Mindure
Nick Administratora, który banował: (nie znam / proszę uzupełnić jeśli znasz)
Długość bana: (wpisz jaka jest długość – np. 7 dni / perm)
Kiedy to się stało?: 19.02.2026
Opis sytuacji:
Zostałem zbanowany za wysyłanie zdjęć na nieodpowiednie kanały. Przyznaję, że mogłem pomylić kanały i nie było to zrobione celowo. Nie miałem zamiaru łamać regulaminu ani utrudniać pracy administracji. Proszę o drugą szansę – taka sytuacja więcej się nie powtórzy.

Screen bana: (wstaw tutaj zrzut ekranu)  image.jpeg.7414879a15924d4985ba01d3acc2b11e.jpeg

Jeśli chcesz, mogę też przygotować wersję bardziej formalną albo bardziej rozbudowaną – napisz tylko, jaki styl wolisz.        Dobra dzięki skopiuje to i wyśle może mnie odbanujom. Zbyszko 3 cytryny.

• Haha 1
  • Skull 1

Jasne 😄 Oto 5 autorskich łamańców językowych:

1. Szczwany szczur spod Szczebrzeszyna szczerzył szare szczenięce zęby.

2. Krnąbrny kruk krakał krótko, kręcąc krzywym karkiem przy krzakach.

3. Trzmiel trąbił w trzcinach, trąc trąbką trzy trzeszczące trzciny.

4. Pchła pchnęła pchłę w puchu, po czym pchły poplątały się w pyle.

5. Wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowany rewolwer.

Chcesz trudniejsze… czy takie, żeby połamać sobie język na dobre? 😈

Podoba Ci się ta osobowość?

Otrzymujesz pochwałe 55.25% za Śmieszne żarty. //Mindure
Edytowane przez Mindure
  • Mrozi 1

8 minut temu, Mindure napisał:

Jasne 😄 Oto 5 autorskich łamańców językowych:

1. Szczwany szczur spod Szczebrzeszyna szczerzył szare szczenięce zęby.

2. Krnąbrny kruk krakał krótko, kręcąc krzywym karkiem przy krzakach.

3. Trzmiel trąbił w trzcinach, trąc trąbką trzy trzeszczące trzciny.

4. Pchła pchnęła pchłę w puchu, po czym pchły poplątały się w pyle.

5. Wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowany rewolwer.

Chcesz trudniejsze… czy takie, żeby połamać sobie język na dobre? 😈

Podoba Ci się ta osobowość?

Okej… wchodzimy na poziom „język się plącze po trzecim słowie” 😈

1. Szczebrzeszyński chrząszcz wszczął wrzask w trzcinowisku, trzeszcząc trzykrotnie przez przechrząknięte trzciny.

2. Bezprzyrządowy przechrząszczony przechrząszcz brzęczał przechrząknięcie w przechrząszczonym chrząszczowisku.

3. Rozrewolwerowany rewolwerowiec rozrewolwerował rozrewolwerowany rewolwer, rozrywając rozrewolwerowane rozrywki.

4. Czteroipółkrotnie przećwiczony czciciel czczonych czczcigodności czknął czkawką czterdzieści cztery razy.

5. Wyimaginowany wyindyczony indyk wyindywidualizował wyindywidualizowane indywidua indygo.

Jeśli to jeszcze za mało, mogę zrobić poziom „boss końcowy polszczyzny” 🔥😅

Otrzymujesz pochwałe

500000000% za szybko //Mindure

Edytowane przez Mindure
  • Mrozi 1

4 minuty temu, Mindure napisał:

Okej… wchodzimy na poziom „język się plącze po trzecim słowie” 😈

1. Szczebrzeszyński chrząszcz wszczął wrzask w trzcinowisku, trzeszcząc trzykrotnie przez przechrząknięte trzciny.

2. Bezprzyrządowy przechrząszczony przechrząszcz brzęczał przechrząknięcie w przechrząszczonym chrząszczowisku.

3. Rozrewolwerowany rewolwerowiec rozrewolwerował rozrewolwerowany rewolwer, rozrywając rozrewolwerowane rozrywki.

4. Czteroipółkrotnie przećwiczony czciciel czczonych czczcigodności czknął czkawką czterdzieści cztery razy.

5. Wyimaginowany wyindyczony indyk wyindywidualizował wyindywidualizowane indywidua indygo.

Jeśli to jeszcze za mało, mogę zrobić poziom „boss końcowy polszczyzny” 🔥😅

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic. //Veanaye

Okej 😎 wersja Minecraft + śmieszkowo + poziom hardcore:

1. Szczebrzeszyński szkielet z Sharpness V strzelał z łuku w trzcinach, trzeszcząc trzema strzałami w trzy trzcinowe trzody.

2. Przegrindowany przechrząszczony Creeper przechadzał się przy przeładowanym piecu, przez przypadek przeżywając przeogromny wybuch.

3. Rozcraftowany rewolwerowiec z redstone’a rozrewolwerował rozbugowaną rozgrywkę, rozwalając respawn rozżalonym zombie.

4. Czterokrotnie zaczarowany czcigodny czarodziej czarował cztery czarne czapki czystym czarem z command blocka.

5. Wyfarmiony wyindyczony indyk z wioski wyindywidualizował wylootowane indywidua z ender chestu.

Chcesz jeszcze wersję „tryb hardcore + 1 serduszko + lag na serwerze”? 😏🔥

• Nie ośmieszaj się 1

• SModerator
SMod

Do odrzucenia. Odwołanie napisane przy użyciu AI, użytkownik wykazuje całkowitą infantylność.

• Like 1

giphy.gif

2 minuty temu, Veanaye napisał:

Do odrzucenia. Odwołanie napisane przy użyciu AI, użytkownik wykazuje całkowitą infantylność.

Możesz odpowiedzieć spokojnie i dojrzale, bez wdawania się w kłótnie. Oto propozycja:

Szanowna Administracjo,

Chciałbym odnieść się do informacji o odrzuceniu mojego odwołania. Zapewniam, że treść została przeze mnie zaakceptowana i oddawała moje stanowisko w tej sprawie. Jeśli forma była niewłaściwa lub zbyt mało poważna, przepraszam — nie było moim celem okazywanie braku szacunku ani lekceważenia sytuacji.

Zależy mi na możliwości dalszej gry oraz poprawie swojego zachowania. Proszę o ponowne, obiektywne rozpatrzenie sprawy.

Pozdrawiam,
Mindure

Jeśli chcesz, mogę też napisać wersję bardziej stanowczą albo bardziej pokorną — w zależności od tego, jaki efekt chcesz osiągnąć.

image.jpeg.4ee44c182e0f9fd57bfb72108e58274c.jpeg

image.jpeg

Edytowane przez Mindure

• SModerator
SMod

image.png

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...