Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dawidsonek1337

dawidsonek1337

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... dawidsonek1337
Nick Administratora, który banował: ... _ZmK_
Kiedy to się stało?: ... 18,02,2026
Opis sytuacji: ... 

Odwołuję się od kary permanentnej nałożonej na mnie za rzekomy „doomsday”. Uważam, że decyzja ta jest niesłuszna i podjęta bez pełnego wyjaśnienia sytuacji.

Nie dopuściłem się celowego niszczenia mapy ani działań mających na celu destabilizację serwera. W związku z tym proszę o przedstawienie konkretnych dowodów potwierdzających zarzuty (logi, nagranie, dokładna data i godzina zdarzenia).

Zależy mi na uczciwej weryfikacji tej sytuacji. Jeśli doszło do pomyłki lub błędnej interpretacji zdarzeń, proszę o jej skorygowanie i zdjęcie kary.

Liczę na rzetelne i sprawiedliwe rozpatrzenie sprawy.

Screen bana: ...

aaa.PNG

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku. //Veanaye

Edytowane przez Veanaye

• SModerator
SMod

Samo posiadanie modyfikacji typu inject (a taką modyfikacją jest między innymi Doomsday) jest karane banem permanentnym. To jest twoje odwołanie od odwołania więc i tak nie ma racji bytu.

20 minut temu, dawidsonek1337 napisał:

W związku z tym proszę o przedstawienie konkretnych dowodów potwierdzających zarzuty

Jasne, już daję.

image.png

Świeży dowodzik z poprzedniego Twego odwołania.

Nie dopuściłem się celowego niszczenia mapy ani działań mających na celu destabilizację serwera.

I co z tego, posiadałeś injecta. Wystarczyło przeczytać regulamin i taryfikaktor, aby uniknąć kary. Polak mądry po szkodzie.

Zależy mi na uczciwej weryfikacji tej sytuacji. Jeśli doszło do pomyłki lub błędnej interpretacji zdarzeń, proszę o jej skorygowanie i zdjęcie kary.

Czego chcesz tu korektę? Tego, że posiadałeś niedozwoloną modyfikację, której samo posiadanie jest już karalne? Przyznałeś się do posiadania Doomsdaya dopiero wtedy, kiedy kolega z administracji znalazł modyfikację na komputerze. Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć, miałbyś minimalną karę 4 tygodnie, a tak to masz perma.

PS. Następnym razem spróbuj napisać to samodzielnie, bo po tym jak piszesz na tickecie, a jak napisałeś treść tutaj, aż potrzebowałam sprawdzić pewną kwestię.
image.png

Edytowane przez Veanaye

giphy.gif

Nasuwa ni się pytanie po co ci takie modyfikacje. Wątpie w to, że jest serwer na którym można używać takich modyfikacji (cheat). Na forum masz pełny opis jakie modyfikacje są legalne a które nie.
Jeśli tam używałeś pod pvp to może warto po prostu poćwiczyć.

Nie zapoznanie się z regulaminem nie zwalnia cię z jego przestrzegania. 

Mod

Od jednej blokady można odwołać się tylko raz. Dodatkowo tłumaczyłam Ci to dzisiaj w ticketcie dlaczego dostałeś taką karę a nie inną wraz z innymi administratorami.

Odwołanie ODRZUCAM.

Mod

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...