Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dawidsonek1337

dawidsonek1337
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... dawidsonek1337
Nick Administratora, który banował: ... _xinee
Kiedy to się stało?: ... 17,02,2026 18:31
Opis sytuacji: ...  robiłem kłeska z zabijaniem pająków więc biegałem po mapie  aby ich szukać. Po czym zobaczyłem budowle w górze z góry śnieżniej która znajduje sie obok tej budowli. Z rozmowy z _Xinee powiedziałem mu że to było widać powierzą budowla była większa lecz dla własnego komfortu przerobiłem ją aby było łatwiej sie trejdować . SS zrobiłem gdybym zapomniał kordów lub ustawił sethome gdzie indziej , lecz wcześniej grałem na innym serwerze i prze przypadek wbiłem na domsday [podam tego ss na którym widać że budowla była większa i bardziej widoczna ] . Po tej sytuacji usunołem ten program z komputera aby nie było nie potrzebnych problemów . Lecz problemy wynikły.  Żałuje że to zrobiłem chciałem grać na serwerze ponieważ dobrze mi sie na nim gra i wróciłem do niego po latach . 
Screen bana: ...

banet.PNG

2026-02-16_00.22.33.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Haha 2

Gdybys wbil przez przypadek na doomsie to bys wyszedl z serwera i wbil na czysto, a Ty poszedles na warp s i znalazles sie "przypadkiem" pod wiesniakami z wlaczonym block esp co widac na ssie dodanym przez ciebie. Wymówka z szukaniem pająków chyba słaba bo pająków szuka sie na ziemi a nie 200 kratek nad nią xD

Poprzednio tez dostales bana za xraya od ktorego sie odwolywales

do odrzucenia

Edytowane przez Kijuu
  • Like 2

IMG_20230301_172411.jpg

na nie

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za ocenę wątku bez podania przyczyny. //_ZmK_

Edytowane przez _ZmK_

/The House always wins\

fallout-show.gif

3 godziny temu, Kijuu napisał:

Gdybys wbil przez przypadek na doomsie to bys wyszedl z serwera i wbil na czysto, a Ty poszedles na warp s i znalazles sie "przypadkiem" pod wiesniakami z wlaczonym block esp co widac na ssie dodanym przez ciebie. Wymówka z szukaniem pająków chyba słaba bo pająków szuka sie na ziemi a nie 200 kratek nad nią xD

Poprzednio tez dostales bana za xraya od ktorego sie odwolywales

do odrzucenia

kto pytał

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic. //_ZmK_

Edytowane przez _ZmK_
  • Haha 1
  • Mrozi 1

46 minut temu, dawidsonek1337 napisał:

kto pytał

przypominam, że to ty piszesz odwołanie a nie Kijuu, ale z tego co wiedzę to strasznie ci na nim zależy

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic.//_ZmK_

Edytowane przez _ZmK_

/The House always wins\

fallout-show.gif

• Admin Forum
Admin Forum

Poczekamy na wypowiedz @ Xineew tej sprawie. Zostałeś zbanowany za wykrycie cheata injectowanego. Najmniejsza jak i Maksymalna kara jest to ban permanentny w przypadku wykrycia. Aktualnie ban został zmieniony na taki jaki powinien być. Jest to najgorsza możliwa forma cheatowania na naszym serwerze dlatego również blokady wydawane za ich samo posiadanie są adekwatne do danego czynu. Ciężko Ci będzie się z tego wykaraskać. 

Edytowane przez _ZmK_

Mod Forum

Sytuacja wygląda następująco. Dnia 10.02 zostałeś wzięty na sprawdzanie, podobno miałeś problemy z internetem, wiec otrzymałeś bana na 10dni, odwołałeś się, przyznając że miałeś wtedy xray'a. W dniu wczorajszym łowiłeś ryby, z autoclickerem na spacji, rzekomo siostra zarzucała wędkę, gdy poprosiłem aby siostra przyszła w celu weryfikacji nie było jej w domu, podczas mojego sprawdzania wykryłem u Ciebie xray'a, oraz brak spójności plików do tego nie usuniety plik na ekranie z doomsa,  w screenach miałeś ssy z posiadania oraz korzystania doomsdaya, do którego się nie przyznałeś w dniu 10.02 co podeszło między innymi pod oszustwo oraz zatajenie przed administratorem ktory chciał Cię sprawdzić, uważasz również że prawo nie działa wstecz, jesli uwazasz ze korzystanie z injecta to normalna sprawa to wcale tak nie jest. Dopiero po znalezieniu przezemnie screena który jest załączony w Twoim odwołaniu przyznałeś się ze grałeś na doomsdayu. Proszę innego administratora aby mógł rozpatrzyć Twoje odwołanie. Zostałeś wzięty za AutoFisha, wyszedł doomsday. Czasem się tak zdarza. Dziękuję, powodzenia!

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Twoje odwołanie zostaje odrzucone

Oszukujesz Administracje, manipulujesz, kłamiesz oraz cheatujesz. Nie możemy sobie pozwolić na tolerowanie takich zachowań. Jako, iż za posiadanie DoomsDaya jest przewidziana blokada permanentna takową zostajesz ukarany. Gdybys przyznał się na starcie a nie kręcił blokada byłaby tylko na 1 miesiąc. Nie zmienia to faktu, że twoje zachowanie wobec administratora nie było fair. 

• Superka 2

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...