Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Edward_Gierek_KC

Edward Gierek
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __demien__
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 20.05.2025
Opis sytuacji: Cała sytuacja miała miejsce około 9 miesięcy temu. Jakiś czas po otrzymaniu bana na 2 tygodnie za pewnego gifa którego administracja dobrze pamięta. Krótko po upływie pierwszego bana dostałem bana pernamentnego za tego samego gifa. Będąc szczerym na początku nie zdawałem sobie sprawy z możliwych konsekwencji tego wybryku ponieważ byłem przekonany, że pierwszego bana dostałem za dopisek "zrób tak" skierowany do @WyspyKanaryjskie, szybko jednak rzeczywistość ściągnęła mnie na ziemie i zdałem sobie sprawę, że wysłanie tego gifa z dopiskiem "mam flashbacki, (nie)zrób tak"nie było najlepszym pomysłem. Zdaje sobie sprawę, że ten gif nie był jedynym powodem jednym z powodów było również moje zachowanie które do najlepszych nie należało. Częste prowokacje, wybuchowe reakcje czy też inne zdjęcia/gify które tylko zapychały chat główny to tylko część tego co kiedyś wychodziło pod moim nickiem. Od mojej ostatniej aktywności na discordzie realcrafta minęło prawie 9 miesięcy, przez ten czas starałem się nie tylko przemyśleć swoje zachowanie ale również w dużym stopniu je zmienić co (przynajmniej z mojego punktu widzenia) udało się zrealizować z dużym efektem. 
To chyba tyle. Z góry dziękuje i liczę na szybkie rozpatrzenie mojego odwołania

Screen banahttps://uploads.realcraft.pl/monthly_2025_08/obraz_2025-08-28_183732305.png.e49576c256be0823b46186b58388324a.png

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

Minęło 9 miesięcy od twojej ostatniej aktywności na disc ordzie – fakt. Ale parę miesięcy później dalej pokazywałeś swoja toksyczność szczególnie na serwerze Minecraft co tez pokazała @r6ntz w twoim poprzednim odwołaniu magiczny teleport lub leakowaniem Instagrama @A4_ raz z twoim kolegom.

W rozmowie po twoim permie sam przyznałeś, że miałeś większe zamiary,

Screenshot_2026-02-14-20-46-26-57_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.thumb.jpg.3c26d550b7d2a46472e34df9ae8aa536.jpga także zaznaczałeś, że masz „wywalone”.

Nie widze miejsca dla ciebie na tym discordzie póki co mimo tych 9 miesięcy nie jestem w stanie ci zaufać po tym, ile napsułeś nam krwi.

Edytowane przez Wusz
  • Superka 2
  • Like 1

qRoFuaR.gif

na nie - osoba toksyczna, miała wiele razy bany, odsyłam do https://forum.realcraft.pl/topic/21337-edward_gierek_kc/ 

https://forum.realcraft.pl/topic/20425-edward_gierek_kc

wielokrotnie leakowałeś moje sociale myśląc, że tego nie widzę, pomijam fakt deadwishy na innym discordzie - jesteś po prostu zwykłym toksykiem i nie wiem, czemu nie dostałeś bana również na klockach

Edytowane przez A4_

5 minut temu, A4_ napisał:

deadwishy

ło ło ło koleżko. nie powiem zaciekawiła mnie ta część i chciałbym zauważyć coś o czym niestety nie wiesz image.png.d7f7bda77182bb74b3109584309e3201.png

w porównaniu do tego co napisałeś z instagramem na którym (z tego co pamiętam) nie miałeś imienia i nazwiska

• Nie ośmieszaj się 2
  • Skull 1
  • XD 1

Bardzo toksyczny i wulgarny użytkownik.
Ja jego domniemanej poprawy zachowania NIE WI DZĘ!
To totalna bujda. Jestem pewien, że po zdjęciu blokady użytkownik ten na pewno wróciłby do swoich minionych igraszek.
Kto wie, może za chwilę w ferworze rozpusty dopuściłby się, jak sam to zapowiadał, gorszych podstępków.
Niewątpliwie stanowi on pewne zagrożenie dla spokoju i melancholii, jak panuje w obecnym stanie rzeczy na serwerze discord.

Oczywiście na NIE!

• Superka 1
  • Haha 1

1 minutę temu, HERBER napisał:

Bardzo toksyczny i wulgarny użytkownik.
Ja jego domniemanej poprawy zachowania NIE WI DZĘ!
To totalna bujda. Jestem pewien, że po zdjęciu blokady użytkownik ten na pewno wróciłby do swoich minionych igraszek.
Kto wie, może za chwilę w ferworze rozpusty dopuściłby się, jak sam to zapowiadał, gorszych podstępków.
Niewątpliwie stanowi on pewne zagrożenie dla spokoju i melancholii, jak panuje w obecnym stanie rzeczy na serwerze discord.

dobra kochany.
gratulacje, że w końcu napisałeś coś sam, ale muszę cię zapytać.

Co ty o mnie wiesz?

Nigdy wcześniej nie mieliśmy żadnej konwersacji więc z tego co mi się wydaje to obraziłeś się bo zgłosiłem cię za pisanie coś o mojej matce i o zwrócenie uwagi na twoje śmiechu warte odwołanie z chata gpt.
Jeżeli chodzi o tą kwestie masz najmniej do powiedzenia no przykro mi a to, że obecnie jesteś zwykłą wydmuszką która tylko wydaje się być miła niczego nie zmienia.

• Thinking 1
  • XD 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum
2 godziny temu, Wusz napisał:

Minęło 9 miesięcy od twojej ostatniej aktywności na disc ordzie – fakt. Ale parę miesięcy później dalej pokazywałeś swoja toksyczność szczególnie na serwerze Minecraft co tez pokazała @r6ntz w twoim poprzednim odwołaniu magiczny teleport lub leakowaniem Instagrama @A4_ raz z twoim kolegom.

W rozmowie po twoim permie sam przyznałeś, że miałeś większe zamiary,

Screenshot_2026-02-14-20-46-26-57_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.thumb.jpg.3c26d550b7d2a46472e34df9ae8aa536.jpga także zaznaczałeś, że masz „wywalone”.

Nie widze miejsca dla ciebie na tym discordzie póki co mimo tych 9 miesięcy nie jestem w stanie ci zaufać po tym, ile napsułeś nam krwi.

Twoje odwołanie zostało odrzucone przez Zc-Opiekuna Discorda. 

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...