Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Edward_Gierek_KC

Edward Gierek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __demien__
Nick Administratora, który banował: Koriksss
Kiedy to się stało?: 20.05.2025
Opis sytuacji: Cała sytuacja miała miejsce około 9 miesięcy temu. Jakiś czas po otrzymaniu bana na 2 tygodnie za pewnego gifa którego administracja dobrze pamięta. Krótko po upływie pierwszego bana dostałem bana pernamentnego za tego samego gifa. Będąc szczerym na początku nie zdawałem sobie sprawy z możliwych konsekwencji tego wybryku ponieważ byłem przekonany, że pierwszego bana dostałem za dopisek "zrób tak" skierowany do @WyspyKanaryjskie, szybko jednak rzeczywistość ściągnęła mnie na ziemie i zdałem sobie sprawę, że wysłanie tego gifa z dopiskiem "mam flashbacki, (nie)zrób tak"nie było najlepszym pomysłem. Zdaje sobie sprawę, że ten gif nie był jedynym powodem jednym z powodów było również moje zachowanie które do najlepszych nie należało. Częste prowokacje, wybuchowe reakcje czy też inne zdjęcia/gify które tylko zapychały chat główny to tylko część tego co kiedyś wychodziło pod moim nickiem. Od mojej ostatniej aktywności na discordzie realcrafta minęło prawie 9 miesięcy, przez ten czas starałem się nie tylko przemyśleć swoje zachowanie ale również w dużym stopniu je zmienić co (przynajmniej z mojego punktu widzenia) udało się zrealizować z dużym efektem. 
To chyba tyle. Z góry dziękuje i liczę na szybkie rozpatrzenie mojego odwołania

Screen banahttps://uploads.realcraft.pl/monthly_2025_08/obraz_2025-08-28_183732305.png.e49576c256be0823b46186b58388324a.png

• Nie ośmieszaj się 1
  • XD 1

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

Minęło 9 miesięcy od twojej ostatniej aktywności na disc ordzie – fakt. Ale parę miesięcy później dalej pokazywałeś swoja toksyczność szczególnie na serwerze Minecraft co tez pokazała @r6ntz w twoim poprzednim odwołaniu magiczny teleport lub leakowaniem Instagrama @A4_ raz z twoim kolegom.

W rozmowie po twoim permie sam przyznałeś, że miałeś większe zamiary,

Screenshot_2026-02-14-20-46-26-57_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.thumb.jpg.3c26d550b7d2a46472e34df9ae8aa536.jpga także zaznaczałeś, że masz „wywalone”.

Nie widze miejsca dla ciebie na tym discordzie póki co mimo tych 9 miesięcy nie jestem w stanie ci zaufać po tym, ile napsułeś nam krwi.

Edytowane przez Wusz
  • Superka 2
  • Like 1

qRoFuaR.gif

na nie - osoba toksyczna, miała wiele razy bany, odsyłam do https://forum.realcraft.pl/topic/21337-edward_gierek_kc/ 

https://forum.realcraft.pl/topic/20425-edward_gierek_kc

wielokrotnie leakowałeś moje sociale myśląc, że tego nie widzę, pomijam fakt deadwishy na innym discordzie - jesteś po prostu zwykłym toksykiem i nie wiem, czemu nie dostałeś bana również na klockach

Edytowane przez A4_

5 minut temu, A4_ napisał:

deadwishy

ło ło ło koleżko. nie powiem zaciekawiła mnie ta część i chciałbym zauważyć coś o czym niestety nie wiesz image.png.d7f7bda77182bb74b3109584309e3201.png

w porównaniu do tego co napisałeś z instagramem na którym (z tego co pamiętam) nie miałeś imienia i nazwiska

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png