Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwołanie od blokady

k_szymon

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: k_szymon
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: dnia 13.02.2026 tak pod wieczór 
Opis sytuacji: napisałem na chacie słowa za które jest upomnienie i przed napisaniem miałem jedno aktywne upomnienie po napisaniu dwa upomnienia po czym chwila mija i dostaje perma do wyjaśnienia i mi pisze żebym pisał odwołanie nie mogłem odrazu napisać bo musiałem pilnie wyjść z domu i wyłączyć komputer ale napisałem wiadomość prywatną na dc do administratora-ki który mnie zbanował-a dlaczego dostałem bana nic ona nie odpisała a dziś jak wróciłem do domu ok godziny 14 zobaczyłem że mam bana na 7 dni za rozpowszechnianie prywatnych danych osobowych i nie wiem czemu mam takiego bana jak ja nie rozpowszechniałem nikogo danych osobowych wiem że była sytłacja gdzie ktoś na kilku multikontach rozpowszechniał dane Shadowa13_ z któłrym często rozmawiam na dc i go lubię nic do niego nie mam i nie wiem czemu dostałem bana.
Screen banaimage.thumb.png.4d2383bedb671954e74ae0ad7c42a304.png

Edytowane przez k_szymon