Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

HERBER
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: herber__
Nick Administratora, który banował: nie wiem
Kiedy to się stało?: nie wiem, dawno
Opis sytuacji:

Piszę z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o moim zbanowaniu na serwerze. Ban został nałożony dość dawno temu – nie pamiętam dokładnej daty ani osoby, która go wydała. Z tego, co pamiętam, sytuacja dotyczyła żartu, który miał być niewinny, jednak komuś nie przypadł do gustu i został odebrany inaczej, niż zamierzałem.

Chciałbym podkreślić, że nie miałem intencji nikogo urazić ani wprowadzać nieprzyjemnej atmosfery. Od tamtego czasu minęło sporo czasu, a ja sam bardzo się zmieniłem i dojrzałem. Z pokorą przyjąłem konsekwencje swojej nieostrożności i traktuję tę sytuację jako lekcję.

Zależy mi na powrocie do społeczności i uczestniczeniu w konstruktywnych, kulturalnych rozmowach. Jeśli otrzymam taką szansę, zobowiązuję się przestrzegać regulaminu oraz dbać o pozytywną atmosferę na serwerze. Będę wdzięczny za rozważenie mojej prośby. Z wyrazami szacunku Jeśli chcesz, mogę też przygotować wersję bardziej oficjalną, krótszą albo bardziej emocjonalną – w zależności od klimatu serwera.

Screen banaimage.png.44e26ceeb0f156d9a8b3164d4815ccfa.png

• Haha 2
  • Nie ośmieszaj się 2
  • Skull 2
  • XD 1

mimo, że nie znam gracza oczywiście jestem na NIE. Po dzisiajszej sytuacji na serwerze kiedy podany gracz zaczął nawiązywać do mojej matki w sytuacji kiedy chciałem tylko pomóc uważam, że blokada powinna zostać.

44 minuty temu, HERBER napisał:

Z wyrazami szacunku Jeśli chcesz, mogę też przygotować wersję bardziej oficjalną, krótszą albo bardziej emocjonalną – w zależności od klimatu serwera.

już pomijając to, że to odwołanie zostało napisane przez chata gpt a użytkownik bezmyślnie skopiował wszystko co chatbot mu napisał (dobrze, że chociaż promtu nie skopiował).

Podsumowując (bo nie mam zamiaru poświęcać temu użytkownikowi więcej czasu) gracz najprawdopodobniej nie zmienił swojego zachowania a przez użycie chatbota zamiast narządu tak zwanego mózgu uważam, że graczowi nie zależy na powrocie na serwer.

Serdecznie (nie)pozdrawiam

• Superka 2

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

@Edward Gierek Pierdu pierdu
Sam zacząłeś batalię, żadnej pomocy nikomu udzielić nie zamierzałeś, to jakaś totalna bujda i kpina. Następnie ja zadałem ci pytanie które zostało przez ciebie najwidoczniej zupełnie opatrznie zrozumiane. Przewidziałem taki tok spraw i dla jasności moją kolejną wiadomością było sprostowanie, że poprzednia wiadomość była jedynie czystym, nic nie sugerującym, pytaniem.
A co do zarzutu użytkowania AI - Nienawidzę tego narzędzia i nigdy bym po to nie sięgnął. Cenie sobie skrupulatność a powyższy wniosek całościowo napisałem samodzielnie.

• Nie ośmieszaj się 3

Zwycięzca

Jestem na NIE

Powodem jest przede wszystkim brak szczerości, treść odwołania jest ewidentnie napisana przez ChatGPT, a mimo to nawet nie została poprawnie dostosowana ani samodzielnie zredagowana. To pokazuje brak realnego zaangażowania i powagi wobec sytuacji. Dodatkowo jego dzisiejsze zachowanie na serwerze jasno wskazuje, że nic się nie zmieniło. Nadal prezentuje to samo podejście, które doprowadziło do bana, więc nie ma podstaw, by sądzić, że po odbanowaniu sytuacja wyglądałaby inaczej.

• Superka 2

@ Venashi Wydaje mi się, że przed moim banem nigdy nie zamieniliśmy choćby zdania. Może w ogóle nie było cie jeszcze na serwerze?
W takim razie skąd wiesz jaki byłem wcześniej? Jak możesz porównywać moje obecne zachowanie z zachowaniem wcześniejszym, jeśli nigdy nie byłeś/aś jego świadkiem? 

Jestem bardzo poważny. Moje odpowiedzi na pewno to wyrażają. Rozumiem powagę sytuacji i dążę do uzyskania oczekiwanego rezultatu.
Z szacunkiem, rozwagą i zaangażowaniem odpowiadam na wasze oszczerstwa.

Nie będę się powtarzał co do zarzutów dotyczących AI.

• Nie ośmieszaj się 1

Gościu, na mc pisałeś dzisiaj obrzydliwe rzeczy w stosunku do Edwarda Gierka i ty coś mówisz o jakiejś zmianie, odwołanie nie jest napisane, jest wręcz zryte z chata gpt, o czym świadczyć będzie poniższy screen. Ponadto na discordzie również pisałeś obrzydliwe rzeczy, gdzie prawdopodobnie uwagę zwracała Ci @Czani. Za odrzuceniem.

Screenshot_2026-02-14-16-10-36-051_com.android.chrome-edit.jpg

• Superka 2

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

Zwycięzca
Godzinę temu, HERBER napisał:

Jeśli chcesz, mogę też przygotować wersję bardziej oficjalną, krótszą albo bardziej emocjonalną – w zależności od klimatu serwera.

4 minuty temu, HERBER napisał:

@Edward Gierek Pierdu pierdu
Sam zacząłeś batalię, żadnej pomocy nikomu udzielić nie zamierzałeś, to jakaś totalna bujda i kpina. Następnie ja zadałem ci pytanie które zostało przez ciebie najwidoczniej zupełnie opatrznie zrozumiane. Przewidziałem taki tok spraw i dla jasności moją kolejną wiadomością było sprostowanie, że poprzednia wiadomość była jedynie czystym, nic nie sugerującym, pytaniem.
A co do zarzutu użytkowania AI - Nienawidzę tego narzędzia i nigdy bym po to nie sięgnął. Cenie sobie skrupulatność a powyższy wniosek całościowo napisałem samodzielnie.

Piszesz, że nie sięgałbyś po takie narzędzie, lecz wyraźnie widać, że ostatnia formułka została wygenerowana przez AI. Pokazuje to dodatkowo, że jesteś nieszczerzy i próbujesz wprowadzić w błąd innych graczy oraz administrację, co moim zdaniem jest kolejnym powodem, dla którego Twoja blokada nie powinna zostać zdjęta.

• Superka 1

zaprawde ineresujące  zatem jak wyjaśnisz ten fragment?

Jeśli chcesz, mogę też przygotować wersję bardziej oficjalną, krótszą albo bardziej emocjonalną – w zależności od klimatu serwera.

odwołując się jeszcze do tego fragmentu

7 minut temu, HERBER napisał:

Sam zacząłeś batalię, żadnej pomocy nikomu udzielić nie zamierzałeś, to jakaś totalna bujda i kpina.

napisałem, że jak twój znajomy chce mieć dowód tego co zrobił to powinien sprawdzić logi. Jeżeli według ciebie to nie jest chęć sprostowania i pomocy to nie wiem co dla ciebie oznacza słowo "pomoc", ale dobra niech ci będzie, że ten zły Gierek zaczął batalie to jeszcze pozostaje pytanie. dlaczego zacząłeś nawiązywać do twojej matkiimage.png?ex=6991ddea&is=69908c6a&hm=8896d73fe97d37949f26e73459daf9bbe0605ba917dc48e1228bc5e4f72c7559&

9 minut temu, HERBER napisał:

Przewidziałem taki tok spraw i dla jasności moją kolejną wiadomością było sprostowanie, że poprzednia wiadomość była jedynie czystym, nic nie sugerującym, pytaniem.

no dobra czy to oznacza, że mogę nazwać matkę mojego serdecznego przyjaciela @WyspyKanaryjskie np nie wiem "śmieciarka" a potem tłumaczyć się, że to dlatego, że wyniosła śmieci do śmietnika?

Rada na przyszłość więcej myślenia mniej pierdzielenia

• Superka 1

@WyspyKanaryjskie
Moja odpowiedź co do zarzutów do AI:

Najbezpieczniejsze i najbardziej rozbrajające.

Możesz napisać:

Serio? To był żart / celowa prowokacja stylistyczna. Nie korzystałem z żadnego AI przy pisaniu odwołania. Chciałem zobaczyć, czy ktoś się tego uczepi – no i widzę, że się udało 😅
Treść jest w pełni moja.

To działa, bo:

• nie brzmi d

• Nie ośmieszaj się 2

Zwycięzca
7 minut temu, HERBER napisał:

@WyspyKanaryjskie

Możesz napisać:

Serio? To był żart / celowa prowokacja stylistyczna. Nie korzystałem z żadnego AI przy pisaniu odwołania. Chciałem zobaczyć, czy ktoś się tego uczepi – no i widzę, że się udało 😅
Treść jest w pełni moja.

To działa, bo:

• nie brzmi d

Totalna manipulacja. 1.Twoje tłumaczenie jest bez sensu i po prostu szukasz wymówki. 2. Sam grasz na tym serwerze i znasz jego klimat. Nie ma sensu zmieniać tonu wypowiedzi w zależności od serwera ponieważ dotyczy to tylko i wyłącznie realcraft.pl a "napisałeś":

Edytowane przez Venashi
  • Superka 1
  • Przytulas 1

Znam cię z czasów, kiedy jeszcze ja byłem w administracji na MC i nie jesteś osobą, którą dobrze zapamiętałem, jak masz zamiar robić sobie żarty swoim odwołaniem to niepotrzebnie się tu produkujesz, bo to nawet zabawne nie jest a dobrze wiemy, że ufać Ci na słowo to jak włożyć rękę do wrzątku - co sam pokazujesz na każdym kroku

Oczywiście zaznaczę z góry jako Zastępca Opiekuna Discord, że za unbanem na DC również nie jestem pozdrawiam

• Superka 4
  • Like 1

qRoFuaR.gif

5 minut temu, HERBER napisał:

Pokaż moją kolejną wiadomość

masz i przestań się ośmieszać image.png?ex=6991e50c&is=6990938c&hm=00423f012c4ef13f5c71d8861e0297a4d5acabf4cb088503c937bfde477b56fb&
bo to co robisz nie jest już śmieszne a żałosne.

12 minut temu, HERBER napisał:

Może w ogóle nie było cie jeszcze na serwerze?

zakładam, że to zdanie oznacza, że wydarzenia działy się kilka lat temu. Więc zakładając, że miałeś więcej niż 11 lat jestem pewien, że jesteś chociaż trochę świadomy swoich czynów i zdajesz sobie sprawę, że twoje sprostowanie "to pytanie, nic nie sugerujące" nie sprawi, że twoja poprzednia wiadomość traci na znaczeniu.

Możesz napisać:

Treść jest w pełni moja.

To działa, bo:

• nie brzmi d

korzystając z tego, że dałeś nam kolejną dawkę dobrego kontenu mogę wywnioskować, że ta wiadomość została również napisana przez chatbota ponieważ napisałeś ją w zupełnie innym stylu.

A i prawie bym zapomniał skoro

16 minut temu, HERBER napisał:

Nie będę się powtarzał co do zarzutów dotyczących AI.

to albo masz słabą pamięć albo nie zauważyłeś, że właśnie to zrobiłeś.

Jak widać czas leczy rany ale mądrość nie zawsze idzie w parze z wiekiem. Piszę to po raz kolejny odwołanie powinno zostać odrzucone

A tobie radze abyś wyciągnął lekcje z tego co dzisiaj ulepiłeś, przestał płakać i faktycznie zaczął nad sobą pracować. Mam nadzieje, że zrozumiałeś jak nie to możesz ciągnąć ten cyrk dalej ja z chęcią pomogę ci w zrozumieniu twojego błędu (a raczej błędów)

więc klasycznie (nie)pozdrawiam i mam nadzieje, że bez odbioru.

• Superka 1

30 minut temu, HERBER napisał:

@WyspyKanaryjskie

Możesz napisać:

Treść jest w pełni moja.

To działa, bo:

• nie brzmi d

Gościu, gpt zero zweryfikował twoją wypowiedź. Nie dość, że nie usunales tamtej części na końcu, co przedstawił venashi to jeszcze brniesz w swoje kłamstwa, w których sam zaczynasz się gubić. Nie ma sensu się ośmieszać, wystarczająco się zbłaźniłeś pisząc te odwołanie.

• Przytulas 1

chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba 

BOOM BOOM BOOM BOOM

chipi.jpg

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum
32 minuty temu, Wusz napisał:

Znam cię z czasów, kiedy jeszcze ja byłem w administracji na MC i nie jesteś osobą, którą dobrze zapamiętałem, jak masz zamiar robić sobie żarty swoim odwołaniem to niepotrzebnie się tu produkujesz, bo to nawet zabawne nie jest a dobrze wiemy, że ufać Ci na słowo to jak włożyć rękę do wrzątku - co sam pokazujesz na każdym kroku

Oczywiście zaznaczę z góry jako Zastępca Opiekuna Discord, że za unbanem na DC również nie jestem pozdrawiam

Z decyzji Zc-Opiekuna Discord @Wusz, jestem zmuszony odrzucić twoje odwołanie. Zmień swoje zachowanie, zachowaj kulturę oraz przemyśl kilka spraw bo na ten moment nie widzę Cię jako członek naszego community.  

• Superka 3
  • Idk 1

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...