Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zniesienie wymogu użycia kluczyka do Epickiej Skrzynki

giga_rura_tiktok

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): giga_rura_tiktok 
Propozycja dotyczy (tytuł): Zniesienie wymogu użycia kluczyka do Epickiej Skrzynki
Opis propozycji: Uważam że na serwerze jest brak całkowitej ekonomii odnośnie epickich skrzyń. Moim zdaniem trzeba usunąć wymogu użycia klucza ponieważ nikt nie otwiera tych skrzynek. Jest OGROMNY  wysyp tego i również i ja mam ich około 70 i nikt tego nie chce kupować bo: po 1 mnóstwo graczy je i tak ma, po 2: są drogie do otwarcia. Na licytacjach często się spotykam ze za 2 dolce schodzą. Zaśmieca to serwer a mogłyby się przydać. Tym bardziej że skrzynki rybaka i pvp nie wymagają kluczyków a maja też niezle itemy. 
Dodatkowe SS'y: -

Kluczyki bardzo latwo sie zdobywa, sa questy dotyczace otwierania epickich skrzynek-gdyby nie byl potrzebny kluczyk do ich otwarcia quest ten by nie mial sensu bo jak wiemy epickich skrzynek na serwerze jest ogrom. Gdyby quest ten zostal zmieniony/usuniety to moze i by to byla okej zmiana, ale po co zmieniac cos, co dziala w porzadku? Lepsza opcja byloby zmniejszenie dropienia epickich skrzynek bo dropia one tak naprawde ze wszystkiego-cobblexy, skrzynki rybaka, zabijanie mobkow, przepustki i pewnie jeszcze z wielu innych miejsc, to by moze podnioslo troche ceny tej skrzynki. 

Co do propozycji jestem na nie

IMG_20230301_172411.jpg

• 1 miesiąc później...
Zwycięzca

jestem na tak