Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Konsekwencje za upomnienia

giga_rura_tiktok

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): giga_rura_tiktok 
Propozycja dotyczy (tytuł): Konwekwencje za dużą ilość upomnień
Opis propozycji: Jak wiadomo jest mnóstwo graczy którzy dostają upomnienia i nic z tego nie robią. Widziałem, że jedna z propozycji /topupomnienia została odrzucona - i bardzo dobrze bo była zaprezentowana w złej postaci. W mojej ocenie taka topka mogła by być - przykładowo gracz top1 upomnien ma -100% pobieranych pieniędzy z konta oraz -100% mniej wypłaty za godzinę pracy oraz za pracę globalną. Później top2 upo -90%, top3 upo - 70%. Może wtedy gracze bardziej pilnowali by się z tym by nie klnąc jak szewc (dotyczy to też mnie bo często się zapominam xD). Chyba że macie inne konsekwencje ale moim zdaniem powinny być zdecydowanie surowsze - a administracji z pewnością trochę by ubylo "roboty" 
Dodatkowe SS'y: nie potrzeba

Upomnienia to upomnienia, nie calkowite zabieranie zarobku z pracy. Zamiast tego co opisales lepszym pomyslem by bylo zabieranie max 10% wyplaty za 1h gry po przekroczeniu jakiegos progu upomnien.

na nie

Edytowane przez Kijuu

IMG_20230301_172411.jpg

18 godzin temu, Czystek napisał:

A może po prostu bany za upomnienia? Jakieś to prostsze nie uważacie?

Wydaje mi sie, ze banujac za upomnienia serwer nie bedzie szczycil sie zbyt dużą iloscia graczy ktorych i tak nie ma zbyt wiele

IMG_20230301_172411.jpg

• HeadAdmin
HeadAdmin

Upomnienia w większej mierze dostaje się za wiadomości na chacie więc debuffy na rozgrywkę są niezbyt okej. Teraz upomnienia mają małe znaczenie, ale od nowej edycji już większe bowiem na nowej edycji upomnienia nie będą się przedawniać, a sam system kar będzie lekko zaktualizowany (tj. przy x-tym upomnieniu wyciszenie będzie bardzo duże).

Nie ukrywam, te debuffy trochę mi chodziły po głowie, teraz ja sam myślę, że to nie jest aż tak potrzebne, ale wszystko jest elastyczne i może być zmienione. Najpierw wypróbujmy jeden sposób, potem myślmy czy potrzebny będzie inny,

• Superka 3

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

propozycja_oczekuje.png

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...