Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

giga_rura_tiktok,

giga_rura_tiktok
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: giga_rura_tiktok
Nick Administratora, który banował: fillplay
Kiedy to się stało?: 1-2dni temu, nie wiem dokładnie bo nie wchodziłem tyle
Opis sytuacji: co tu pisać wchodzę pograć a tu ban
Screen bana: niepotrzebny bo macie w systemie ze mam bana

Dajcie znaka o co chodzi

• SModerator
SMod
37 minut temu, giga_rura_tiktok napisał:

Screen bana: niepotrzebny bo macie w systemie ze mam bana

Do odrzucenia, jeżeli zależałoby ci na zdjęciu blokady to byś się chociaż przyłożył do wypełnienia wniosku. Po coś jest wzór odwołania, żeby się do niego stosować, a tobie nawet nie zależało na załączeniu screenshota i powodu bana.

giphy.gif

SMod

Dostałeś bana na 2 dni z powodem "Wulgarne budowle [tabliczki]". Ban odnosi się do zarazem wugarnych i obraźliwych tabliczek, wycelowanych w jednego gracza, które rozstawiłeś na mapie surowcowej w liczbie 35 sztuk po losowych miejscach. Jest to moim zdaniem zarazem niszczenie stanu map dostępnych dla graczy, wulgarne budowle jak i obraza gracza, dlatego postanowiłem wydać ci tak długą blokadę, bo aż na 2 dni.

Edytowane przez Fillplay

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Nie musiałem się przykładać bo na discordzie się doczekać do rozpatrzenia niektórych spraw to dłużej trwa niż sam ban, więc wywnioskowałem że forum też jest wymarłe. Na moim koncie grają czasem jeszcze dwie inne osoby z domu więc już wiem kto i co zrobił. Jedynie najsłuszniejszym wnioskiem widzę, że lepiej cheaty załozyć skoro na takie rzeczy dajecie 2 dni a na cheaty 4-5, więc prawie bez różnicy. pozdro 

W sumie widzę, że wątek niezamknięty więc skorzystam - co w wypadku gdy ktoś gra na telefonie i zostanie wrzucony na sprawdzanie? Tam chyba nie da się niczego sprawdzić / udostępnić - i nie mówię tu o cheatowaniu - tylko jeden gracz na serwie wolał przyznać się że ma cheaty niż dostać 10dni - mimo że ich nie miał.

PS/ Dalej ubolewam ze polityka waszego serwera pozwala na posiadanie cheatów i jest za to 5 dni - jak ktoś zbiera osadników tydzień (szczególnie na początku edycji, gdy są one drogie) a ktoś mu je ukradnie Xrayem i dostanie na 5dni to chyba bardziej się opłaca je ukraść niż legalnie zebrać? Zmieńcie to na 2 tygodnie chociaż (tak, tak wiem, że za doomsy dajecie miesiąc - ale to chyba wyjątek)