Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Blady00

Wyróżnione odpowiedzi

• SModerator
SMod
1 minutę temu, _ZmK_ napisał:

Tak, tylko, że po tym jak @ Veanaye Była na kanale to słyszała jak się do mnie odnosisz, jak odnosisz się do Administracji i głównie to obrażałeś mnie oraz moje kompetencje. Gdzie wszystko miałem uargumentowane tym co Ci czytałem.

Zgadza się, weszłam pod koniec, jak to nazwać... "konwersacji"? W skrócie konwersacją nawet tego nie można było nazwać. Byłam obecna przez ostatnie kilka minut i szczerze to się nasłuchałam więcej wulgaryzmów niż przez ostatnie 3 tygodnie. Niestety tutaj muszę się także zgodzić, że k-wordy były używane jako przecinek (ponad 10 w jednym zdaniu - tak, nudziło mi się i z ciekawości zaczęłam liczyć). Oprócz tego treści podchodzące pod groźby, a same k-wordy też używane w celu obrazy ZmK. ZmK zaczynał mówić, ty go przekrzykiwałeś, nie dawałeś dojść mu do słowa. Szczerze cieszę się, że mój kolega z administracji stawiał jasno granice (wprost mówił, żebyś na niego nie krzyczał) bo tylko jasno pokazałeś jak bardzo kulturalny jesteś. Jedyne co bym zmieniła to zdecydowanie szybciej zakończyłabym z tobą rozmowę, gdybyś w taki sposób zaczął się do mnie odzywać.

50 minut temu, Blady00 napisał:

nie moge sobie pozwolic bo mam kontakty numery kont i kont bankowych swoich klientow i nie moge ryzykowac

Te dane akurat nas nie interesują. Znam ZmK i z pewnością powiedział, że będą sprawdzane tylko i wyłącznie pliki związane z grą Minecraft. A skoro już mówisz o paragrafach to także jako znawca prawa powinieneś wiedzieć że używając wulgaryzmów dopuściłeś się aktu cyberprzemocy, więc jeżeli tak bardzo dbasz o przestrzeganie prawa innych, to bym proponowała tobie być wzorowym obywatelem, a jeżeli masz problemy z kontrolą emocji to zalecam wizytę u specjalisty (albo meliskę, low budget).

• Superka 4

giphy.gif

• Admin Forum
Admin Forum
1 minutę temu, Veanaye napisał:

Zgadza się, weszłam pod koniec, jak to nazwać... "konwersacji"? W skrócie konwersacją nawet tego nie można było nazwać. Byłam obecna przez ostatnie kilka minut i szczerze to się nasłuchałam więcej wulgaryzmów niż przez ostatnie 3 tygodnie. Niestety tutaj muszę się także zgodzić, że k-wordy były używane jako przecinek (ponad 10 w jednym zdaniu - tak, nudziło mi się i z ciekawości zaczęłam liczyć). Oprócz tego treści podchodzące pod groźby, a same k-wordy też używane w celu obrazy ZmK. ZmK zaczynał mówić, ty go przekrzykiwałeś, nie dawałeś dojść mu do słowa. Szczerze cieszę się, że mój kolega z administracji stawiał jasno granice (wprost mówił, żebyś na niego nie krzyczał) bo tylko jasno pokazałeś jak bardzo kulturalny jesteś. Jedyne co bym zmieniła to zdecydowanie szybciej zakończyłabym z tobą rozmowę, gdybyś w taki sposób zaczął się do mnie odzywać.

Te dane akurat nas nie interesują. Znam ZmK i z pewnością powiedział, że będą sprawdzane tylko i wyłącznie pliki związane z grą Minecraft. A skoro już mówisz o paragrafach to także jako znawca prawa powinieneś wiedzieć że używając wulgaryzmów dopuściłeś się aktu cyberprzemocy, więc jeżeli tak bardzo dbasz o przestrzeganie prawa innych, to bym proponowała tobie być wzorowym obywatelem, a jeżeli masz problemy z kontrolą emocji to zalecam wizytę u specjalisty (albo meliskę, low budget).

Co do odczytania zasady tylko i wyłącznie plików minecrafta. Próbowałem mu to uświadomić lecz nie dawał mi dojść do głosu, gdzie jak wcześniej pisałem nie wszystko zostało odczytane ze względu na notoryczne przerywanie oraz unoszenie głosu. 

• Admin Forum
Admin Forum
3 minuty temu, Blady00 napisał:

nieee slyszalem bardzo dobrze i powiedziles ze nie dostales zgody na sprawdzenie mnie w inny sposob i to bylo na poczatku rozmowy i wtedy cie nie obrazalem ;D

Ale skąd ty sobie to wziąłeś? Powiedziałem poczekaj, skonsultuję się z resztą administracji co w takiej sytuacji mam zrobić. Dostałem jasne odpowiedzi, że owszem mogę Cię sprawdzić przez Udostępnienie ekranu. Dalej chciałem prowadzić procedurę aby uświadomić Cię o dalszym przebiegu sprawdzania. Nie dałeś mi dojść do głosu, Sprawdzanie zakonczylo się na wydaniu bana.

• Superka 2

Zwycięzca

Po zapoznaniu się z całością sytuacji chciałbym jasno zaznaczyć, że nałożony ban był jak najbardziej słuszny. Nie został on wydany za rzekome używanie cheatów, lecz za brak współpracy podczas sprawdzania oraz niewłaściwe zachowanie wobec moderatora, w tym obraźliwe wypowiedzi. Takie postępowanie samo w sobie jest wystarczającą podstawą do wyciągnięcia konsekwencji.

Po zapoznaniu się z wcześniejszymi wypowiedziami osoby ukaranej trudno nie zauważyć problemów z poprawnym formułowaniem zdań oraz brakiem kultury osobistej, więc dziwi mnie to, że taka osoba pracuje w firmie z klientami. Poziom wypowiedzi i sposób komunikacji na serwerze też czasem nie wygląda za ciekawie.

W pełni popieram stanowisko przedstawione wcześniej przez Xinne i ponownie podkreślam, że nałożona kara była proporcjonalna do zachowania. W przyszłości warto wykazać się większą pokorą, pozwolić innym dojść do głosu oraz zachować spokój w dyskusji. Jeśli nadal zamierzasz upierać się przy swojej wersji wydarzeń i przerzucać winę na innych, dobrym rozwiązaniem będzie korzystanie z programu do nagrywania lub klipowania obrazu wtedy zamiast emocji można przedstawić konkretne dowody.

• Superka 2

Administrator podczas sprawdzania nie ma na celu szperania ci w prywatności tylko wchodzi ci w pliki związane z Minercaftem. Jeżeli jest podejrzenie cheatowania, to tak jak już @ _ZmK_ci napisał, może on wprowadzić procedurę sprawdzania. Dla mnie słuszny ban, powinieneś być kulturalny i opanowany  podczas rozmowy z administracją, a nie co drugie słowo rzucać obraźliwe wyzwiska, to nie gracz a ranga wyższa. Anydesk jest dość popularną formą sprawdzania na różnorodnych serwerach i wiele osób nie ma problemu z pobraniem go na czas sprawdzania. Nie ważne ile razy będziesz pisał głupoty tutaj, nikt nie weźmie twojej strony. Radziłabym również uszanować całą administrację, regulamin. 

• Like 1

2 godziny temu, Blady00 napisał:

nie moge sobie pozwolic bo mam kontakty numery kont i kont bankowych swoich klientow i nie moge ryzykowac

właśnie dlatego administracja na starcie pyta o jakieś prywatne pliki to po pierwsze a po drugie nie wiem kto normalny trzyma takie informacje na tej ścieżceimage.png.31fd3d0eeac39015260323d68bb64663.png. odowłanie nie ma sensu oczywiście na nie. Skoro ty nie ufasz administracji dlaczego administracja ma ufać tobie? zaufanie działa w dwie strony

• Haha 1

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

Moim zdaniem @Blady00 ogarnij swoje nerwy i daj się sprawdzić jakby była możliwość 2 sprawdzenia. Jak administracja się zgadza na udostępnianie ekranu to zrób to po prostu. A za obrazę administracji to może mute'a by mogli dać albo krótszego bana.

• Like 1

20 minut temu, Edward Gierek napisał:

a po drugie nie wiem kto normalny trzyma takie informacje na tej ścieżce

zrozumiałem swój błąd i jestem w pełni świadom, że folder .minecraft tej osoby musi wyglądać tak

Edytowane przez Edward Gierek
  • Haha 1

image.png.2883a8be82636234eed154319a2d5d85.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Brak współpracy wydawany jest wtedy, kiedy Gracz jawnie daje znać, że nie zamierza wejść na Discord/TS3, gdy jest uznany za multikonto innego Gracza, gdy w trakcie sprawdzania Gracz odmawia dalszego sprawdzania lub gdy złamany jest jeden z dwóch punktów Taryfikatora: Reklama celowa lub Obraza Administracji. W tym wypadku doszło do złamania właśnie tego drugiego punktu przez który otrzymałeś blokadę.

Każdy Administrator po wejściu sprawdzanego na TS/DC informuje o przebiegu sprawdzania tak, aby Gracz wiedział co dokładnie będzie wykonywane. Sprawdzanie przez zdalną aplikację odbywa się tylko za zgodą osoby sprawdzanej. Również podczas korzystania z Anydeska/Teamviewera Gracz w każdym momencie może to połączenie zakończyć jeżeli uzna, że zostały naruszone jego pliki prywatne.

W momencie, w którym wykazywałeś się agresją, nie dawałeś dojść do słowa, znieważałeś członka administracji/serwer nie dziwię się, że zostałeś potraktowany tak a nie inaczej. Nie zachowałeś się z szacunkiem do Moderatora zatem nie widzę żadnej taryfy ulgowej ani możliwości drugiego sprawdzania.

Odwołanie odrzucam.

• Superka 5

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

image.png

• Superka 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...