Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

drukarka4321

drukarka4321
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: drukarka4321
Nick Administratora, który banował_Xinee
Kiedy to się stało?: 06.02.2026r. koło 22:30
Opis sytuacji: ogólnie to pierwszy raz miałem styczność z teamspeakiem i miałem problemy z dołączeniem na serwer niestety przez discorda by nie udało się mnie sprawdzic ponieważ mam tam bana na ip i serwery rc na vc mi nie działają jeżeli jest możliwość proszę o ponowne sprawdzenie bądź o skrócenie czasu bana.  
Screen banaimage.thumb.png.4807a24c823afac0dd9c384f68ae07c5.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Nie ośmieszaj się 1

ban dla ciebie jest bardzo słuszny ponieważ rozwalales mape na którą dużo graczy spędzalo dużo czasu czyli griefing a 10 minut czasu to była twoja głupota mogłeś wbić i bana na IP na discorda nie można dostać więc piszesz farmazony i tak jak pisałem ban jest słuszny powinien zostać.

Hejka! W celu wyjaśnienia sprawy uważam, że powinieneś napisać do administratora, który cię banował z prośbą o kolejne sprawdzenie. Przed tym ogarnij teamspeka lub discorda, abyś mógł bez problemów porozumieć się. Dołącz na discorda serwera i napisz ticketa. Póki gracz nie zostanie ponownie sprawdzony uważam, że kara nie powinna zostać skrócona ani zdjęta.
Edytowane przez Kariinka64

A ja uważam, że jeśli masz faktycznie bana na discordzie, a administracja nie ma bezpośrednich przesłanek na bana za cheaty, to powinna być możliwość ponownego sprawdzenia. Też nie umiem korzystać z TeamSpeaka.

image.png.d35c2a18449ac49803689d72c46e1d8d.png