Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

stalker696

stalker6969
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: stalker696
Nick Administratora, który banował: Veanaye
Kiedy to się stało?: 2.01.2026 w poniedziałek
Opis sytuacjiwitam witam sytuacja wygląda tak ze niechcacy wszedłem na drugim koncie na realcrafta za co przepraszam bardzo i jest mi strasznie głupio a wtedy też miałem blokade na 3 dni na tym koncie co teraz mam bana i o niej zapomniałem bo byłem zalogowany na 2 koncie fajnie by było jakby kara została skrócona albo całkowicie usunięta pozdro i jeszcze na forum mam inny nick z kiedys a to sorki
Screen banaimage.thumb.png.d5fd19a955f3549283275d87e75fb4e8.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 4
  • XD 1

37 minut temu, stalker6969 napisał:

witam witam sytuacja wygląda tak ze niechcacy wszedłem na drugim koncie na realcrafta za co przepraszam bardzo i jest mi strasznie głupio a wtedy 

Niechcący? Nie sądzę, przegrałeś na serwerze 8 minut przy czym zrobiłeś 3 questy. Jeżeli rzeczywiście byś przypadkowo wbił to byś dosłownie po chwili wyszedł z  serwera. Jestem na nie.

• Superka 1

Zwycięzca

Nie wciskaj kitu, że to było „przez przypadek”. Zrobiłeś tam 3 questy i pograłeś jakieś 10 minut, więc to było normalne, świadome granie, a nie żadne przypadkowe logowanie.
A przez ten tydzień bana będziesz miał przynajmniej czas poćwiczyć interpunkcję i składnię, bo to co napisałeś ciężko się czyta.

Oczywiście, jestem na NIE

Edytowane przez StinkingEggs
  • Superka 1

15 minut temu, rvdz1a napisał:

Niechcący? Nie sądzę, przegrałeś na serwerze 8 minut przy czym zrobiłeś 3 questy. Jeżeli rzeczywiście byś przypadkowo wbił to byś dosłownie po chwili wyszedł z  serwera. Jestem na nie.

przegrałem na tym koncie 8-10 minut zrobiłem questy za przechodzone kratki za linią lub na spawnie :3

• Nie ośmieszaj się 3

4 minuty temu, StinkingEggs napisał:

Nie wciskaj kitu, że to było „przez przypadek”. Zrobiłeś tam 3 questy i pograłeś jakieś 10 minut, więc to było normalne, świadome granie, a nie żadne przypadkowe logowanie.
A przez ten tydzień bana będziesz miał przynajmniej czas poćwiczyć interpunkcję i składnię, bo to co napisałeś ciężko się czyta.

Oczywiście, jestem na NIE

przegrałem na serwerze 8-10minut tak jak napisałeś ale zrobiłem 3 questy przez przechodzone kratki na spawnie lub za linią dziekuje :3

• Nie ośmieszaj się 2

5 minut temu, stalker6969 napisał:

przegrałem na serwerze 8-10minut tak jak napisałeś ale zrobiłem 3 questy przez przechodzone kratki na spawnie lub za linią dziekuje :3

No to xddd. Wiedziałeś o tym, że jesteś z mk na serwerze. Zaprzeczasz temu co mówisz.

Dalej nie zmieniam zdania.

• Superka 1

6 minut temu, stalker6969 napisał:

Gratuluję że przeczysz swojemu podaniu, mówisz że przez przypadek wszedłeś, a teraz piszesz że przegrales 8-10 i zrobiles questy. 

• Superka 1