Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odwołanie od bana - Discord

GothicCurse
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Fillplay,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: gothiccurse (Discord) 
Nick Administratora, który banował: xXOskar
Kiedy to się stało?: +/- półtora roku temu
Opis sytuacji: zarzucanie administratorowi braku odpowiedzialności za swoje czyny.
Screen bana: Brak

Opis sytuacji:
 Niniejszym chcę zaznaczyć iż administator banujący nie sprawuje już swojej funkcji. Nadal chciałabym jednak przeprosić za swoje zachowanie (co już zrobiłam) i robię to ponownie. Czyny które były zarzucane administratorowi to m.in.: nadużywanie władzy, uczepliwość w stronę graczy, zaczepki itp. Nie wszystko było zgodne z prawdą. 

Chciałabym również nadmienić, jak ciężko jest skomunikować się w jakiejkolwiek sprawie z siłą wyższą czy też dowiedzieć się jakie nastąpiły zmiany serwerowe, mając bana. Zrozumiałam swoje zachowanie i byłabym wdzięczna za odbanowanie mnie i ułatwienie mi rozgrywki. 
 Dziękuję Bardzo. Miłego dnia.

• Superka 2
  • Like 1
  • Dislike 2
  • Idk 1

ja jestem na tak bo mogło się dużo zmienić + jak gothic będzie znowu odwalać to można dać bana znowu przecież  

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

11 godzin temu, rvdz1a napisał:

Jestem na nie, dobre pare lat temu tak samo sie zachowywałaś i nic się nie zmieniło. 

image.png

Twoja odpowiedź nie nic do serwerów discord/teamspeak/realcraft, ponieważ jest wyjęta z kontekstu. Pomijając wasze zaczepki do nowych graczy. Na przyłość radziałbym ich nie wyzywać na czacie globalnym, nie czepiać się, nie wyśmiewać czy ubliżać im wielokrotnie ze względu na brak niewiedzy. Są to osoby, które chcą się wkręcić w rozgrywkę tak jak wy, a wy nie dość że męczycie osoby na czacie publicznym, to w wiadomościach prywatnych czy na serwerach prywatnych, a potem pokazujecie wiadomości nie mające związku z serwerami publicznymi. Pomijając wasze skandaliczne zachowanie. Wiadomość nie jest również pisana w moim imieniu tylko cytowana. Szkoda, że nie potrafisz przeczytać całości ze zrozumieniem. Pozdrawiam serdecznie. 

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

10 godzin temu, Czani napisał:

ja jestem na tak bo mogło się dużo zmienić + jak gothic będzie znowu odwalać to można dać bana znowu przecież  

Rozgrywka byłaby zdecydowanie prostsza, gdybym nie musiała pisać do wszystkich znajomych wiadomości z osobna lub zakładać serwerów pobocznych. Ciężko jest się wspólnie skomunikować haha. Dziękuję za odpowiedź i wsparcie.

• Superka 1

• Przyjaciel Administracji
HeadAdmin

Jak dla mnie bana można zdjąć, minęło sporo czasu.

• Superka 2
  • Wow 1

• Decyzja
SMod

Jak Oskar mówi, że można dać, to chyba faktycznie można ci dać tego ub, a półtorej roku to całkiem sporo czasu. Mam nadzieję, że tym razem twoje zachowanie na dc będzie dostateczne i nie pożałuje dania ci tego unbana. Akceptuje.

Edytowane przez Fillplay
  • Superka 2

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

SMod

image.png

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...