Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kufel
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Fillplay,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kufel00
Nick Administratora, który banował: _ZmK_
Kiedy to się stało?: 28.01.2026
Opis sytuacji: Sprawdzenie dotyczące poprzedniego bana
Screen bana:

chciałbym przeprosić cały zarząd i administracje za to co zrobiłem

Wiem że złamałem regulamin i źle zrobiłem przemyślałem to sobie

Bardzo bym chciał powrócić na serwer

Mogę się umówić z administracją na usunięcie cheatów i mk i innych rzeczy (nawet mogą to zrobić sami)

Moge też się umówić na dokładne sprawdzenie komputera nawet przez AnyDesk

Mogą mnie też sprawdzać co jakiś czas jak bede grał

Obiecuje że taka sytuacja sie już nie powtórzy i chce grać normalnie bez cheatów

(Cheaty zainstalowałem po pierwszym banie jak się troszkę wkurzyłem przepraszam)

Dziękuje za wysłuchanie i bardzo proszę o drugą szanse.

9dd9abfa-7b39-4069-9ce1-d29466c723ecphoto.png.jpeg

Edytowane przez _ZmK_
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Jestem na nie, dobrze wiedziałeś co robisz w tamtym momencie, a w dodatku próbowałeś wchodzić z MK. Skąd administracja ma mieć pewność, że nie zainstalujesz na nowo cheatów? Według mnie słuszny ban. :3

• Superka 1

nawet nie wiem jak się wypowiedzieć, dawno nie widziałem tak głupiego odwołania więc napisze krótko. na nie nie widzę żadnego logicznego powodu z którego blokada powinna zostać ściągnięta

Edytowane przez Edward Gierek
  • Superka 1

image.png.476ea34bb559449ddd70b997323e0047.pngimage.png.da03d858dee37591184ab92c15579e58.png

• Admin Forum
Admin Forum

Kolego, instalowanie cheatów po tym jak dostałeś bana za praktycznie to samo i tego samego cheata już powinno dać Ci cos do myślenia. Złamałeś szereg naszych podpunktów w regulaminie. Tworzyłeś multikonta po banie od @ Xinee i mam nadzieje, ze sytuacja sie nie powtórzy w tym momencie. No moim zdaniem powinieneś odczekać kare i zastanowić się co dalej. Czy chcesz być fair wobec nas czy znów będziesz robił nas w wala za przeproszeniem. Chciałbym, jeszcze aby @ Veanaye się wypowiedziała w tym temacie. 

Oczywiście jestem za Odrzuceniem Apelacji.

• Superka 1

• SModerator
SMod

Szanowny panie kolego. Tutaj trochę więcej narozrabiałeś. 

5 minut temu, _ZmK_ napisał:

Tworzyłeś multikonta po banie od @ Xinee 

Lepiej. Wcześniejsze jeszcze stworzenie multikonta w celu cheatowania, dostanie bana na mulciaku, a po mojej weryfikacji pochodzenia konta - właśnie stąd wzięło się nagle Twoje pierwsze sprawdzenie na głównym koncie (tak, to moja sprawa hehe). Co gorsza, w trakcie aktywnej blokady, jak sam przyznałeś w trakcie sprawdzania, stworzyłeś kolejne konto w celu ominięcia blokady. I szczerze mówiąc jestem całkowicie zdziwiona, że po pierwszym banie nie usunąłeś zarówno aristoisa jak i modyfikacji, które tam u ciebie wyszperałam z ZmK. Całkowicie za odrzuceniem ub. Jeszcze tylko przypomnę na sam koniec - nie twórz multikont, zrobisz jakiekolwiek to nie tylko dostaniesz na nim bana, ale w gratisie wydłużenie bana na głównym koncie. 

• Superka 3

giphy.gif

• Decyzja
SMod

Przeprosiny ładne, doceniam. Gdyby to był twój pierwszy i jednorazowy wybyrk, można by było myśleć nad lekkim skróceniem. Jednak to już twój drugi ban za cheaty i jeszcze w dodatku próbowałeś wcześniej omijać system blokad. Doceniam przeprosiny, ale za błędy trzeba zapłacić, więc wrócisz do nas po całym przebytym banie, oby wtedy już bez cheatów. Odwołanie odrzucam.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

SMod

image.png

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...