Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kleczzprzedemna
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kleczprzedmna
Nick Administratora, który banował: A_angel97
Kiedy to się stało?: 21stycznia godz:00:51
Opis sytuacji: byłem na mapie surowcowej i kopałem węgiel za pomocą X-Ray około 2-3 min i wróciłem sa swoją działke ale ledwo sie tepnołem na działke i zostałem przeniesiony do pokoju sprawdzania i zaczołem rozmowe z administratorem na discord kanał administracyjny podczas rozmowy zdecydowałem być szczerym wobec administracji (jest ona mega miła i pomocna) przyznając sie do używania niedozwolonych modów potem dostałem bana 5 dni ale według mnie jest to zbyt dłgu czas jak za przyznanie sie plus użycie tylko do węgla i to przez krótki czas zostało mi 4 dni chciałbym to skrócić do 2 dni lub całkowitego  UNBANA bede bardzo wdzięczny za rozpatrzenie mojej sprawy z góry bardzo dziekuje :)
Screen bana: ...

Zrzut ekranu (1).png

• Nie ośmieszaj się 2
  • XD 1

KidMod

Cześć, wchodząc na serwer, akceptujesz jego regulamin oraz taryfikator. Niestety nie ma możliwości skrócenia ani całkowitego zdjęcia bana. 

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Kara jak najbardziej słuszna. Wszystkie czynności zostały wykonane poprawnie ze strony @ A_angel97 Przyznałeś się więc ban został nałożony na okres 5 dni. Jest to czas aby zreflektować swoje zachowanie, usunąć cheaty i wrócić do gry. Miejmy nadzieje bez żadnych komplikacji.

Odwołanie oczywiście odrzucam

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...