Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kufel
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kufel00
Nick Administratora, który banował: _Xinee
Kiedy to się stało?: 01.19.2026 o Godzinie 21:21
Opis sytuacji: Byłem na telefonie odbierałem kit vip itp. A tu nagle sprawdzanie i przyznałem sie ponieważ wolałem bana na 5 dni niz jakbym mial wyjść z mc i wejść na dc to by mnie wywaliło i by był za brak współpracy.
Screen bana2132971480_Screenshot_20260119_212910_PojavLauncher(MinecraftJavaEditionforAndroid).thumb.jpg.18c59d523a5f2667e592c32b51a8bb87.jpg

Edytowane przez _ZmK_

KidMod

W dniu 19.01.2026 o godzinie 21:21 gracz został poddany kontroli administracyjnej. W jej trakcie zachowanie gracza wzbudziło uzasadnione podejrzenia używania niedozwolonych modyfikacji typu XRAY, co jest jednoznacznie zabronione zgodnie z regulaminem serwera.

Dodatkowo gracz:

• nie wykazał chęci współpracy podczas sprawdzania,
  • tłumaczył brak reakcji korzystaniem z telefonu, co nie zwalnia z obowiązku reagowania na wezwania administracji,
  • sam przyznał się do winy, akceptując nałożoną karę,
  • próbował wpłynąć na decyzję administracji poprzez wybór „mniejszego bana”, co nie ma żadnego znaczenia przy ocenie sprawy.

Chcemy podkreślić, że odmowa pełnej współpracy podczas sprawdzania oraz jakiekolwiek podejrzenia cheatów (w tym XRAY) są traktowane na serwerze bardzo poważnie i skutkują blokadą konta bez możliwości jej skrócenia.

Kara została nałożona słusznie i zgodnie z obowiązującymi zasadami.

• Superka 1

Ale ja ledwo co kurde na serwer weszłem i na działce ku bylem nawet dwuch minut pewnie nie miałem aktywność i odrazu sprawdzanie 

Edit

Orazu powiedziałem ze xray by unikać dłuższej kary i jak najszybciej wrócić do gry jak sie odwolanie nie uda 

Edit 2

Po kij by mi byl xray na tym serwerze. Niedawno nawet dałem wam jednego cheatera do zbanowania

Edytowane przez Kufel

• Admin Forum
Admin Forum
2 godziny temu, Kufel napisał:

Ale ja ledwo co kurde na serwer weszłem i na działce ku bylem nawet dwuch minut pewnie nie miałem aktywność i odrazu sprawdzanie 

Edit

Orazu powiedziałem ze xray by unikać dłuższej kary i jak najszybciej wrócić do gry jak sie odwolanie nie uda 

Edit 2

Po kij by mi byl xray na tym serwerze. Niedawno nawet dałem wam jednego cheatera do zbanowania

Skoro „ po kij „ był Ci ten Xray to dlaczego nie poddałeś się sprawdzeniu? Zostałeś wytypowany do sprawdzenia pod katem używania Xraya ze względu na zgłoszenia wobec twojej osoby. Nie mogłeś nawet wiedzieć za co Cię @ Xinee bierze na sprawdzanie ponieważ o powodzie dowiadujesz się dopiero po połączeniu programem sprawdzającym. Dziwnym trafem sam się do tego przyznałeś. 

Skoro uważasz, ze ban nie został słusznie nałożony to proszę o skontaktowanie się z @ Xinee w celu przeprowadzenia sprawdzenia. Oczywiście, musze Cie uświadomić, ze jeżeli cos się nie będzie zgadzało zostaniesz pociągnięty do kolejnych odpowiedzialności karnych wedle taryfikatora/regulaminu a twój ban może zostać wydłużony. Za brak współpracy możesz również utracić działkę oraz 50% stanu swojego konta. 

Lecz, jeżeli nie zgodzisz się na przeprowadzenie sprawdzania wówczas twoje podanie zostanie odrzucone do czasu odczekania kary. 

Nie poddałem się sprawdzaniu bo musiałbym wyłączyć mc i w tedy byłby ban na 10 dni.

Ale dobra to już mnie nie interesuje nie chce mi sie dalej tego ciągnąć 

Miłego wieczoru

Edit 

A i miało być po kij byłby mi xray 

I obrazu odpowiadam z kąd wiedziałem. Nie wiedziałem wstrzeliłem a z racji iz byłem na działce to to trunde nie było 

Już wole sobie poczekać aż się skończy a nie się wykłócać.

Edytowane przez Kufel

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Dobrze. W takim razie Twoje odwołanie zostaje Odrzucone.

• Przytulas 1

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...