Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_skorupiak_ (__Pi0rUn3x__)

__Pi0rUn3x__
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez Nolifequ,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _skorupiak_ (__Pi0rUn3x__)
Nick Administratora, który banował: Casp2115 (Korikss)
Kiedy to się stało?: 10 listopada 2025
Opis sytuacji: Dostałem bana na serverze disocrd Realcrafta przez moje złe zachowanie wobec administracji jak i innych graczy. Żałuję moich decyzji i obiecuję poprawę nad moim zachowaniem. Chciałbym to wszystko naprawić i nie mieć już spiny z nikim, z administracji jak i żadnym graczem. Dziękuję za przeczytanie i mam nadzieje na pozytywe rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Miłego dnia!
Screen bana

ban.png

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 3
  • Nie ośmieszaj się 1

Jeżeli gracz żałuje decyzji jakie popełnił w tamtym momencie to jestem chociaż skróceniem bana, bo wiadome, że od razu perma mu się nie ściągnie

Edytowane przez rvdz1a
  • Superka 1
  • Haha 2
  • XD 2

Pi0rUn3x'a znam od małego jak razem ganialiśmy się między blokami i bawiliśmy się w piaskownicy. Ostatnio bardzo on zmienił się, zmienił zachowanie na bardzo duży plus założył rodzine, sprzedał BMW. Widzę w jego oczach chęć na dalszą naprawę więc jestem ZA zdjęciem bana. 

Życzę miłej niedzieli,

Z wyrazami szacunku MisioNoForm

• Superka 1

Zwycięzca
Napisano (edytowane)

W dzisiejszych czasach nie ma już miejsca ani przyzwolenia na tak prymitywne zachowania w sieci. To, co prezentuje użytkownik PiOrUn3x, to nie jest „błąd młodości” czy zwykła złośliwość to świadoma, wielopoziomowa toksyczność, która niszczy społeczność, nad którą inni pracują.

Sytuacja jest prosta: dostałeś blokadę, bo nie potrafisz dostosować się do podstawowych norm społecznych. Zamiast wyciągnąć wnioski, wybrałeś najbardziej tchórzliwą drogę tworzenie multikont, żeby dalej pluć jadem i omijać system. To pokazuje tylko jedno: totalny brak honoru i absolutne dno, jeśli chodzi o kulturę osobistą.

W świecie, gdzie walczymy z hejtem i nękaniem w Internecie, osoby takie jak Ty powinny być izolowane od razu i na zawsze. Twoja obecność na discord to tylko zbędny balast. Czas dorosnąć albo po prostu odłączyć kabel od internetu, bo najwyraźniej do interakcji z ludźmi jeszcze nie dorosłeś.

Moje stanowisko jest jasne: jestem kategorycznie przeciwny skróceniu tej kary czy zdejmowaniu bana. Osoby, które zamiast skruchy wybierają tworzenie multikont do dalszego hejtu, same zamykają sobie drzwi do powrotu. Perm (blokada stała) to w tym przypadku jedyna słuszna decyzja – dla dobra wszystkich normalnych graczy.

Z wyrazami szacunku
StinkingEggs

Edytowane przez StinkingEggs
  • Superka 5

Jestem za odrzuceniem odwołania. Pi0rUn3x przez dłuższy czas zachowywał się toksycznie wobec administracji oraz innych graczy co psuło atmosferę na serwerze. Ban nie był przypadkowy ani jednorazowy tylko wynikał z jego zachowania. Rownież próbował on osiągnąć dostępu do niedostępnych kanałów, rozpowszechniał screeny z kanałów administracyjnych, licznie obrażał, prowokował oraz omijał system blokad poprzez multikonta. Samo napisanie że żałuje po otrzymaniu kary to za mało żeby ją łagodzić. Na ten moment uważam że Pi0rUn3x nie zasługuje na cofnięcie ani złagodzenie bana.

Edytowane przez niewidek
  • Superka 4

Blokadę dostałeś kilka miesięcy temu, więc nie sądzę, że przez taki krótki czas się ogarnąłeś lub planujesz jakąkolwiek poprawę. Możesz sobie pisać, że żałujesz i zajdzie u ciebie wielka poprawa, lecz każdy wie, że takie pisanie to zwykłe kłamstwa. Osobiście jestem za odrzuceniem, dostałeś szanse w momencie, gdy nikt Ciebie nie zbanował po nagłym ożyciu i wróceniu na serwer, więc trzeba było to potraktować jako szansę, a nie dalej ciągnąć to, co było przed banem.

• Superka 2

• Administrator
  • Decyzja
Admin

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...