Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ZjaranaKaczucha

ZjaranaKaczucha
Przejdź do decyzji Administratora Rozpatrzone przez _ZmK_,
Wiadomość dodana przez _ZmK_,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ZjaranaKaczucha
Nick Administratora, który banował: _Xinee
Kiedy to się stało?: 2 dni trmu
Opis sytuacji: Ban
Screen banaimage.thumb.png.27fa32b7d5ecd36f1402d4043043bd2e.png

Siema,

Piszę to odwołanie, bo miałem czas wszystko przemyśleć i wiem, że to, co zrobiłem, było po prostu nieogarnięte. Chcę przeprosić administrację oraz graczy, bo wiem, że moje zachowanie mogło zepsuć komuś grę albo spowodować niepotrzebne zamieszanie. Nie chciałem nikomu zaszkodzić, po prostu byłem nieuworny i głupi.

Rozumiem, że reguły są ważne i każdy powinien ich przestrzegać. Mój ban był skutkiem moich działań i przyjmuję odpowiedzialność za to, co zrobiłem. Nie chcę się tłumaczyć ani przerzucać winy na innych. To była moja pomyłka, po prostu zabrakło mi wyobraźni na chwilę, co nie powinno się zdarzyć.

Chcę jasno powiedzieć, że nauczyłem się na swoich błędach. Jeśli będę miał jeszcze jedną okazję, to obiecuję postępować fair, nie oszukiwać i przestrzegać zasad. Bardzo ważny dla mnie jest ten serwer, społeczność i możliwość grania w spokojnej atmosferze. Nie chcę mieć żadnych kłopotów ani nieporozumień w przyszłości.

Dlatego zwracam się z prośbą o skrócenie lub całkowite usunięcie bana. Byłbym bardzo wdzięczny za danie mi możliwości udowodnienia, że potrafię zachować się dojrzalej i trzymać zasad. Wiem, że zaufanie trzeba odbudować, ale jestem gotów to zrobić swoim zachowaniem w grze.

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 1
  • Haha 1

47 minut temu, TJ98. napisał:

Szanowna administracjo niech owy gracz pakuje walize.

Jestem za przedłużeniem bana- najlepiej perm

Ja nie wtrącam sie w to co robisz ze swoim chłopakiem w łóżku wiec prosze o oddalenie sie od mojej sytuacji

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za niestosowne zachowanie do innych Użytkowników. //_ZmK_

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 1
  • Haha 1
  • Mrozi 1

43 minuty temu, TJ98. napisał:

Szanowna administracjo niech owy gracz pakuje walize.

Jestem za przedłużeniem bana- najlepiej perm

Nieszanowny graczu o nicku TJ98. Uwazam ze twoja odpowiedz w tym temacie nie jest potrzebna. Przyznaj ze boisz sie owego gracza o nicku ZjaranaKaczucha bo wiesz ze jak wroci to bedziesz sie wywalac od niego. Polecam szykowac dobierke bo po ub pokornie oddasz itemki :))

Otrzymujesz ostrzeżenie 10% za ocenę wątku bez podania przyczyny. //_ZmK_

Edytowane przez _ZmK_
  • Superka 1

• Admin Forum
  • Decyzja
Admin Forum

Kara nie jest jakoś długa. Będziesz mial czas na przemyślenie swojego zachowania. @ Xinee wydał odpowiednią kare oraz trzymał sie procedur. 

Apelację oczywiście odrzucam

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...